بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۱۱۳۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۶
شایعه انتقال آب ایران به کویت در حالی این روز‌ها در فضای مجازی منتشر شده است که این موضوع در سال‌های ۸۲ و ۹۵ هم مطرح شده بود.

تدبیر24»بعضی شایعات این ویژگی را دارند که پس از هربار تکذیب، دوباره در موقعیت‌های حساس دیگر مطرح شوند و آن قدر جولان بدهد که خیلی‌ها آن را باور کنند؛ شایعه «انتقال آب به خارج از کشور» از این دست شایعه‌ها است. شایعه‌ای که هم در سال ۸۲ مطرح شد، هم در سال ۹۵ و هم این روزها.

آمدنیوز به عنوان آتش بیارترین رسانه این روز‌های ضدانقلاب، طی روز‌های اخیر و همزمان با شور شدن آب برخی شهر‌های خوزستان این شایعه قدیمی را بار‌ها به انحای مختلف منتشر کرد.

www.dustaan.com آیا ایران به کویت آب صادر می‌ کند؟ +عکس

www.dustaan.com آیا ایران به کویت آب صادر می‌ کند؟ +عکس

برخی دیگر از کانال‌ها و صفحات مجازی با انتشار تصویر زیر این شایعه که «خوزستان و کارون آب ندارند، آن‌وقت آب ایران به کویت صادر می‌شود!» را مطرح می‌کنند

www.dustaan.com آیا ایران به کویت آب صادر می‌ کند؟ +عکس

جالب است که این شایعه اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ هم در شبکه‌های اجتماعی تحت عنوان «انتقال آب دز به خارج از استان» مطرح شده بود. شایعه‌ای که ریاست اداره حفاظت محیط زیست دزفول آن را تکذیب کرد.

همچنین «مهدی سراج‌الدین میرقائد» رئیس اداره حفاظت محیط زیست اندیمشک نیز همان زمان به همشهری توضیح داد: تونل غدیر قرار است آب را به شهرستان‌های اهواز، آبادان، خرمشهر و روستا‌های واقع در این مسیر منتقل کند که فقط مصرف آشامیدن دارد.

www.dustaan.com آیا ایران به کویت آب صادر می‌ کند؟ +عکس

اما اصل ماجرا چیست؟

هدایت فهمی، معاون مدیـرکل دفتر بـرنـامه‌ریزی کلان آب و آبـفای وزارت نیـرو با تکذیب «انتقال ۱۰ هزار لیتر آب در ثانیه به کویت به مدت ۳۰ سال» گفت: تا جایی که بنده اطلاع دارم هیچ وقت تفاهم‌نامه انتقال آب به کشور کویت در زمان دولت اصلاحات و وزارت آقای بی‌طرف اجرایی نشد.

اما یکی از بهترین اشخاصی که می‌تواند در این باره توضیح دهد، معاون وزیر وقت در امور آب است که از قضا امروز، وزیر نیروی دولت دوازدهم است.

رضا اردکانیان بابیان این که انتقال و فروش آب به دیگر کشور‌ها صحت ندارد، توضیح داد: قرارداد فروش آب به کویت که قبلا در دهه هشتاد مطرح شده بود با مخالفت بنده در آن زمان و الان مواجه شده است و اکنون هم هیچ تصمیم، طرح و پروژه‌ای برای انتقال و فروش آب به خارج از کشور وجود ندارد.

وزیر نیرو تاکید کرد: برخی افراد در عرصه‌های مختلف آب، شایعات جدیدی را برای رسیدن به منافع خود ایجاد کردند، همان‌گونه که لوله طرح آب غدیر را به عنوان مسیر انتقال آب به خارج از کشور معرفی و مردم را در این مناطق تحریک کردند.

وی همچنین قول داد مشکل آب خوزستان با بهره‌برداری از پروژه تونل آبرسانی غدیر تا ۱۵ تیر ماه برطرف می‌شود.

برچسب ها: تدبیر24 ، کویت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها