بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۱۱۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۳
زمانی که عفونت باکتریایی و یا ویروسی گوش میانی یعنی دقیقا پشت پرده گوش را تحت تأثیر قرار دهد، می‌گویند فرد به عفونت گوش مبتلا شده است. این عفونت به دلیل ایجاد التهاب و مایعات در گوش میانی باعث ایجاد درد می‌گردد.
تدبیر24»عفونت گوش میانی می‌تواند مزمن و یا حاد باشد. نوع حاد این عفونت بسیار دردناک، اما مدت زمان آن کوتاه است. عفونت مزمن گوش به گونه ایست که حتی با قطره گوش نیز رفع نمی‌شود و یا به صورت مکرر عود می‌کند. نوع مزمن عفونت گوش می‌تواند باعث ایجاد آسیب‌های دائمی به گوش داخلی و میانی شود.

عفونت یا التهاب گوش زمانی اتفاق می‌افتد که یکی از شیپوراستاش‌های شما متورم و یا مسدود ‌گردد که نتیجه آن ایجاد مایعات در گوش میانی شماست. شیپور استاش‌ها لوله‌های کوچکی هستند که هرکدام از گوش‌ها را به قسمت عقبی گلو متصل می‌کنند. عواملی همچون آلرژی، سرماخوردگی، عفونت سینوسی، مخاط زیاد، سیگار کشیدن، ورم و عفونت آدنوئید و ... می‌توانند عاملی برای ایجاد عفونت گوش باشند.

این بیماری علائم گوناگونی را داراست که مهم ترین آنها احساس درد و ناراحتی در داخل گوش، احساس فشار ثابت و ممتد در داخل گوش، کم شنوایی و ... می‌باشد که این علائم ممکن است ممتد یا لحظه‌ای ظاهر گردد. همچنین این علائم می‌تواند در هر دو گوش مشاهده شود. در صورت وجود عفونت در هر دو گوش فرد مبتلا شاهد درد شدیدی خواهد بود.

البته این مشکل بیشتر در کودکان مشاهده می‌شود تا بزرگسالان. برای تمیزکردن گوش و حتی درمان عفونت گوش راه‌های فراوان و مختلف خانگی وجود دارند که می‌توانند به شما کمک کنند تا عفونت گوشتان را بهبود بخشید اما بهترین راه آن استفاده از پیاز است. شما شاید با خودتان فکر کنید که چگونه می‌توان عفونت گوش را با پیاز درمان کرد؟ در این مقاله به راهکارهای مناسب برای درمان عفونت گوش به وسیله پیاز اشاره می‌گردد.

چگونه عفونت گوش را با پیاز درمان کنیم؟
پیاز بیشتر اوقات برای پختن غذا استفاده می‌شود اما مصارف پزشکی مختلفی را نیز داراست. پیاز می‌تواند عفونت گوش را بهبود بخشد، آب پیاز می‌تواند عفونت گوش را التیام دهد و همچنین پیاز داغ را می‌توان برای کاهش درد و عفونت استفاده کرد. در ادامه به تفصیل به درمان عفونت گوش با پیاز اشاره می‌کنیم.

استفاده از پیاز داغ برای التیام درد
گرمای پیاز برای عفونت گوش بسیار مناسب است و می‌تواند درد عفونت را کاهش و خود عفونت را نیز درمان کند. گرمای پیاز همچنین می‌تواند ورم و خارش حاصل از عفونت در گوش را کاهش دهد. برای استفاده از پیاز گرم برای گوش آسیب دیده، پیاز را خرد کرده و در مایکروویو با دمای ۳۵۰ درجه قرار دهید و صبر کنید تا حدود ۴ تا ۵ دقیقه در این دما بماند. سپس بررسی کنید که پیاز داغ داغ نباشد. پیاز گرم را بر روی گوش آسیب دیده قرار دهید و دور آن را با یک پارچه و یا پنبه بپوشانید تا گرمای پیاز به راحتی درون گوش وارد گردد و دردتان را التیام دهد. این کار را تا لحظه‌ای که پیاز خنک نشده ادامه دهید. پیشنهاد می‌شود این روش را چندبار در روز تکرار کنید.

استفاده از آب پیاز برای عفونت گوش
برای تهیه آب پیاز برای عفونت گوش، یک پیاز را برداشته و آن را لایه لایه کنید. سپس پیاز خرد شده را داخل یک کاسه قرار دهید و آن را به مدت یک دقیقه درون مایکروویو بگذارید. سپس حدود ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا پیاز شما سرد گردد. این پیاز را فشار دهید تا مایع آن خارج شود. ۲ تا ۳ قطره از این مایع را داخل گوشتان که آسیب دیده ریخته و سپس برای مدتی آن را نگه دارید. در نهایت سر خود را بچرخانید تا آب پیاز از گوشتان خارج شود.

پیاز به طور کلی برای درمان عفونت بسیار مناسب است چرا که باکتری‌ها را از بین می‌برد و روند درمان را تسریع می‌کند. نکات بالا راهکار‌هایی برای استفاده از پیاز برای درمان عفونت گوش بود. اگر درد شما برای ۶ تا ۷ روز ادامه داشت و پیاز نیز در درمان آن تأثیری نداشت باید با یک پزشک مشورت کنید چرا که احتمالا بیماری دیگری دارید که باید شناسایی شود.

چگونه بفهمیم کودکمان دچار عفونت گوش است؟
از آنجایی که عفونت گوش بیشتر در کودکان دیده می‌شود خوب است اشاره‌ای داشته باشیم به این که چگونه می‌توان عفونت گوش را در نوزادان و کودکان شناسایی کرد. کودکانی که می‌توانند صحبت کنند به راحتی این امکان را در اختیار دارند که شما را از مشکلاتشان باخبر کنند اما نوزادان نمی‌توانند مشکلشان را بیان نمایند. اگر دیدید نوزاد شما گوشش را می‌کشد و یا می‌خاراند یعنی دردی را در گوشش حس می‌کند و اگر دیدید مایعی زرد یا سفید از گوش کودکتان خارج می‌گردد یعنی عفونت گوش وجود دارد. ممکن است که نوزاد شما دچار اسهال و یا استفراغ نیز گردد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها