بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۱۱۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹
رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش می‌گوید در سال تحصیلی گذشته، معلمان حق‌التدریس یک میلیون و ۷۰۰ هزار ساعت تدریس کردند.

تدبیر24»اسفندیار چهاربند  در پاسخ به اینکه آیا آموزش و پرورش آمار دقیقی از تعداد حق‌التدریسان دارد، گفت: آموزش و پرورش برای معلمان حق‌التدریس سالانه ۹۰۰ میلیارد تومان هزینه می‌کند بنابراین آمار دقیقی از این جامعه دارد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، وی افزود: آموزش و پرورش زمانی به نیروهای حق التدریس نیاز دارد که دچار کمبود نیرو شود؛ محاسبه یک میلیون و ۷۰۰ هزار ساعت زمان تدریس معلمان حق‌التدریس در سال تحصیلی گذشته نشان می‌دهد آموزش و پرورش آماری دقیقی از تعداد معلمان حق‌التدریس در دوره‌های تحصیلی مختلف، جنسیت و عنوان درسی که تدریس می‌کنند دارد.

وی با بیان اینکه نیروهای حق‌التدریس بیانگر کمبود معلم در آموزش و پرورش است، اظهار کرد: آمار تعداد معلمان حق‌التدریس در آموزش و پرورش نه تنها موجود است بلکه جزء معتبرترین آمارهای کشور است چراکه بابت این کمبود سالانه ۹۰۰ میلیون تومان هزینه می‌شود.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تعداد معلمان حق‌التدریس، بیان کرد: دو دسته معلم حق‌التدریس در آموزش و پرورش موجود است دسته اول معلمان حق‌التدریس آزادی هستند که  ۳۲ هزار نفر بوده و به خدمت آموزش و پرورش درآمده‌اند و مشمول قانون تعیین تکلیف معلمان حق‌التدریس می‌شوند این افراد از سال ۹۴ در آموزش و پرورش مشغول شده‌اند.

چهاربند ادامه داد: دسته دوم معلمان شاغل حق‌التدریس هستند یعنی نیروهای رسمی- پیمانی آموزش و پرورش که موظف‌اند ۲۴ ساعت در هفته تدریس کنند این افراد ۶ ساعت نیز اضافه‌تر تدریس می‌کنند بنابراین گروه دوم شاغلین حق‌التدریس هستند یعنی افراد رسمی- پیمانی که اضافه تدریس می‌گیرند.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تعداد حق‌التدریسان از ۳۲ هزار نفر بیشتر است اما آموزش وپرورش به این نیروها نیازی ندارد و بنابراین آنها را جذب نکرده است، خاطرنشان کرد: به تعبیر آموزش و پرورش آمار معلمان حق‌التدریسی که در انتظار طرح مجلس برای تعیین تکلیف هستند حدود ۳۲ هزار نفر است اما به تفسیر برخی از نمایندگان مجلس، افرادی که جامانده‌اند و آموزش و پروش نیز به آنها نیازی ندارد باید به کار گرفته شوند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها