بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۱۲۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۱
معاون سیاسی وزیر امورخارجه کشورمان، گفت: با طرف‌های هندی به دنبال راه‌حل‌هایی هستیم تا بتوانیم همکاری‌های خود را بدون اینکه با مشکلات ناشی از تحریم‌های آمریکا مواجه شویم، ادامه بدهیم.
تدبیر24»پانزدهمین دور گفت‌وگوهای سیاسی ایران و هند در جریان سفر اخیر سیدعباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران به دهلی‌نو برگزار شد.

این دیپلمات ارشد کشورمان در دیدارهای جداگانه ای با «ویجی گوکله» قائم مقام وزارت امور خارجه هند و «ام‌جی اکبر» وزیر مشاور در وزارت امور خارجه هند مهمترین تحولات منطقه و گسترش مناسبات و روابط دوجانبه را بررسی کردند.

در این گفتگوها آخرین تحولات مربوط به برجام و چگونگی استمرار همکاری‌های دو کشور پس از خروج آمریکا از این توافق مورد بحث و بررسی قرار گرفت. طرفین برجام را دستاورد مهم دیپلماسی و متعلق به کل جامعه بین‌المللی دانسته و بر ضرورت پایبندی همه طرف‌ها و اجرای کامل مفاد آن تاکید کردند.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در جریان این سفر در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما در دهلی نو با بیان اینکه در این مذاکرات درباره روابط دو جانبه در ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و کنسولی و مسائل مختلف منطقه از جمله افغانستان و پاکستان با طرف‌های هندی گفتگو کرده است، گفت: برجام و ادامه همکاری‌های هند و ایران از مهمترین موضوعاتی بود که در نشست‌های امروز با مقامات هندی مطرح شده است.

سیدعباس عراقچی افزود: خروج آمریکا از برجام مشکلاتی را برای خیلی از کشورها ایجاد کرده است و ما با کشورهایی که شرکای تجاری ما هستند از جمله هند مشغول رایزنی هستیم که چگونه بتوانیم همکاری‌های خود را با شرایط جدید منطبق کنیم.

وی گفت: ما در دوره پیش از برجام و تحریم‌های قبلی با ایجاد سازوکارهایی با دولت هند توانستیم همکاری‌های اقتصادی را در بخش‌های مختلف از جمله انرژی ادامه دهیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما عراقچی افزود: شرایط فعلی به مراتب آسان‌تر از گذشته است چراکه در حال حاضر تحریم‌های اتحادیه اروپا و تحریم‌های شورای امنیت که برای همه کشورها الزام آور است وجود ندارد.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه هند و ایران تجارب خوبی در ادامه همکاری‌ها در دوران تحریم‌ها دارند، تصریح کرد: با طرف‌های هندی به دنبال راه‌حل‌هایی هستیم تا در مسائل بانکی، حوزه انرژی، خرید نفت و بندر چابهار که برای ما و هند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است بتوانیم همکاری‌های خود را بدون اینکه با مشکلاتی ناشی از تحریم‌های آمریکا مواجه شویم ادامه بدهیم.

عراقچی ادامه داد: مذاکرات خوبی داشتیم و من فکر می کنم اراده کافی در دولت هند برای استمرار همکاری‌های بین هند و ایران وجود دارد.

براساس این گزارش، معاون وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در نشستی در بنیاد تحقیقاتی« آبزرور» به سئوالات اندیشمندان، دیپلمات‌ها و خبرنگاران درباره سرنوشت برجام و روند همکاری‌های اقتصادی ایران و هند و تبعات خروج آمریکا از برجام پاسخ گفت.

عراقچی افزود: مواضع اصولی ایران کاملا روشن است و ایران باتوجه به منافع خود تصمیم می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: وجود تحریم‌ها و برجام همزمان امکان‌پذیر نیست و ما تا زمانی در برجام می‌مانیم که بتوانیم از منافع آن بهره‌مند شویم.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت: به اروپایی‌ها فرصتی داده شده تا راه‌حل‌های خود را ارائه کنند و همچنین با چین و روسیه هم مذاکراتی درباره تامین منافع انجام داده‌ایم.

عراقچی همچنین در این نشست با اشاره به اهمیت روابط بین هند و ایران افزود: امیدوارم همکاری‌های هند و ایران ادامه پیدا کند و چالش‌های ناشی از تحریم‌های آمریکا نتواند مانع آن شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها