بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۱۲۲۹۲
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۰
ناسا تصویری 6 گانه از سیاره "زحل" منتشر کرده است که این تصاویر، قمر "تایتان" این سیاره را نشان‌ می‌دهند.
تدبیر24»قمر "تایتان" ۵۱۵۰ کیلومتر قطر دارد و بزرگترین قمر زحل و دومین قمر بزرگ منظومه‌ شمسی است.

ناسا تصویر ۶گانه این قمر را منتشر کرد که توسط تکنیک "مادون قرمز" به ثبت رسیده است. این ۶ عکس مادون قرمز دور تصویری از این قمر قرار گرفته‌اند که در مرکز این عکس است و همانند نور طبیعی خودش به ثبت رسیده است.

این تصاویر حاصل گردآوری ۱۳ سال از اطلاعات به دست آمده از فضاپیمای "کاسینی"(Cassini) ناسا است. این فضاپیما وظیفه کاوش سیاره زحل و قمرهای آن را به عهده داشت.

این تصاویر نتایج گردآوری اطلاعات و تصویربرداری در مشاهدات، شرایط و نورپردازی‌های مختلف این قمر است.

 گفتنی است، رصد سطح قمر "تایتان" (Titan) امری دشوار است؛ زیرا مه و هواپخشی که این قمر را احاطه کرده است، سبب پراکندگی نور قابل رؤیت در این قمر می‌شود.

این در حالی است که رصد این سیاره با استفاده از مادون قرمز، بیشتر ممکن است؛ زیرا پراکندگی و جذب نور در مادون قرمز ضعیف‌تر است.

این تصاویر ۶گانه و منحصر به فرد، سطح پیچیده و یکپارچه این قمر یخی را نشان می‌دهد.

ناسا امیدوار است با استفاده از تکنیک مادون قرمز، در آینده تصاویر واضح‌تری از این قمر به ثبت برساند؛ تصاویری که تاکنون توسط فضاپیمای "کاسینی" قابل دریافت نبود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها