بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۱۱۲۴۷۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰
سلبریتی‌های عزیز! حکایت این عکس‌ها با چهره پریشان استاد مشایخی چیست؟
تدبیر24»روزنامه خراسان نوشت: «از روزهایی که عباس جدیدی برای عکس یادگاری با منصور پورحیدری در بیمارستان، سوژه فضای مجازی شده بود، زمان زیادی نگذشته است اما طبق معمول، همه‌ چیز به چند شوخی تلگرامی و اینستاگرامی محدود شد و کسی درس عبرت نگرفت. همچنان باز هم وقتی یک پیشکسوت هنر یا ورزش در بستر بیماری است، چهره‌ها به عیادت او می‌روند و به بهانه همین عیادت، عکس‌هایشان را می‌اندازند و به ما می‌قبولانند که چه ارزشی برای بزرگان قائل‌اند.

تصویری که می‌بینید، (که ما بابت انتشارش از شما پوزش می‌خواهیم) مشتی نمونه خروار است. اگر به صفحات اجتماعی بازیگران سینما و تلویزیون سری بزنید، عکس‌های مشابه دیگر چهره‌ها را نیز زیاد می‌بینید؛ همه در همین وضعیت استاد. سلبریتی‌ها از همین احوال ناخوش ایشان هم نگذشته‌اند و برای این که خودی نشان دهند و از موج عقب نیفتند، در عکس گرفتن با استاد بیمار، کم نگذاشته‌اند.

هیچ‌کس با عیادت از بیمار مخالفتی ندارد اما ساده بگوییم، این عکس‌انداختن‌ها و شوآف‌ها  برای مردم جذابیتی ندارد. اگر مردم عادی بروند و با حال نزار استاد مشایخی عکس بگیرند، (که آن هم اشتباه است) می‌توانیم این‌ طور خودمان را قانع کنیم که آنها شاید فقط یک بار در عمرشان بتوانند استاد جمشید مشایخی را از نزدیک ببینند اما بازیگران دیگر چرا؟ هر کدام از این چهره‌ها چند بار با استاد مشایخی همبازی بوده‌اند؟ چند بار ایشان را در پشت‌صحنه آثار یا جشن‌ها و جشنواره‌های سینمایی دیده‌اند و احیاناً عکس هم انداخته‌اند؟

سخنی هم با سلبریتی‌های حاضر در این عکس و عکس‌های مشابه داشته باشیم. هنرمندان عزیز! سلبریتی‌های گران مایه! قبل از این که ژست بگیرید و لبخندِ «من چقدر بزرگوارم» بزنید، حال نزار استاد مشایخی را ندیدید؟ هیچ فکر نکردید که نباید با جسم ضعیف و ناتوان استاد مشایخی عکس بیندازید؟ قبل از این که عکس را در اینستاگرام‌تان بگذارید، حتی یک نگاه گذرا به عکس نکردید تا وخامت حال ایشان را بفهمید؟ حتی یک ذره هم شک نکردید که حداقل این عکس را منتشر نکنید و در آرشیو شخصی‌تان نگه دارید؟

مگر همین شما نبودید که در زمان آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو، اینستاگرام را به خاطر سلفی‌های مردم با این ساختمان روی سرتان گذاشتید؟ مگر همین شما در آن روزها با ژست عاقلانه به ما نگاه نکردید و از فاجعه سلفی گرفتن با ساختمان نیمه‌سوخته پلاسکو نگفتید؟

باشد، شما ثابت کردید که قدر بزرگان هنر را می‌دانید. شما قدرشناسید. شما راه تجلیل از پیش کسوتان عرصه هنر را می‌شناسید اما دیگر این ماجرا را تمام کنید. شوآف با چهره بیمار استاد پیش کسوت را پایان دهید.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها