بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۱۱۲۴۷۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۱
عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس بر ورشکستگی آموزش و پرورش در سه حوزه مالی، آموزشی و تربیتی مهر تایید زد و راه برون‌رفت آن از مشکلاتش را ورود مدبرانه مسئولان ارشد کشور به این معضل دانست.
تدبیر24»علی اکبر کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به ورشکستگی آموزش و پرورش در سه حوزه مالی، آموزشی و تربیتی، گفت: آموزش و پرورش در جایگاه بزرگترین نهاد آموزشی و تربیتی کشور به همین میزان نیز در جامعه اثرگذار است اما با مشکلات متعددی همچون کمبود نیرو انسانی، مشکلات مالی و عدم پیش‌بینی نیرو در آینده رو به رو است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه طی چند سال آینده حجم عظیمی از نیروها در آموزش و پرورش بازنشسته می‌شوند، افزود: با وجود تمامی بحث‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، در راستای کاهش این مشکل قدم محکمی برداشته نشده است و این خود نوعی ورشکستگی، برای وزارتخانه‌ای است که بر پایه نیروهای انسانی‌اش اداره می‌شود.

وی به برخی تصمیماتی که آسیب‌های آموزشی به دنبال داشته‌اند، اشاره کرد و افزود: نظام 6-3-3 بدون داشتن برنامه و ایجاد زیرساخت‌ها ایجاد شد به همین دلیل کمبود نیروی انسانی در مقطع ابتدایی آسیب‌هایی به همراه داشت، تا جایی که معلمان مقاطع متوسط اول و دوم که دروس تخصصی تدریس می‌کردند به مقطع ابتدایی انتقال و این مسئله آسیب‌های آموزشی را بیشتر کرد که این خود نوعی ورشکستگی آموزشی است.

عضو فراکسیون دانشگاه آزاد اسلامی همچنین دلیل مشکلات مالی این وزارتخانه را عدم مدیریت صحیح اعتبارات دانست و گفت: اگرچه بودجه آموزش و پرورش در این سال‌ها محدود بوده اما مسئله اصلی مدیریت صحیح مالی است لذا امروز علاوه بر نبود بودجه برای طرح‌های عمرانی و بازسازی مدارس، آن‌ها در پرداخت هزینه آب و برق و حقوق و مزایایی معلمان همچون دیگر سازمان‌ها باز مانده‌اند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس راه برون‌رفت آموزش و پرورش از مشکلاتش را ورود رئیس‌جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و دیگر مسئولان ارشد کشور به مشکل عظیمی به نام آموزش و پرورش دانست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها