بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۱۲۵۹۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰
خروج ترامپ از برجام روی تعاملات نفتی ایران با دیگر کشورها سایه انداخت و باعث شد زیرشاخه‌های مختلف نفت به دنبال پیدا کردن راهکاری برای تدام این ارتباط باشند. در این راستا انجمن سازندگان تجهیزان صنعت نفت نیز پیشنهادی مطرح کرد مبنی بر اینکه شرکت‌های کوچک ایرانی با شرکت‌های کوچک اروپایی جوینت شوند، از سوی دیگر پروژه‌های بزرگ نفتی به تعداد زیادی پکیج تقسیم شوند و هر بخش از پروژه توسط یکی از شرکت‌ها انجام شود.

تدبیر24»رضا خیامیان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پیشنهاد انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت به دولت برای تعامل با شرکت‌های کوچک اروپایی در زمان تحریم گفت: زمانی که رئیس جمهوری به سوئیس و اتریش سفر کرد، خبردار شدیم که این پیشنهاد را در آنجا مطرح کرده و مورد استقبال اروپایی‌ها واقع شده است.

وی ادامه داد: همچنین زمانی که کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا به ایران آمده بود این مسئله را مطرح کردیم و از این پیشنهاد استقبال کرد. در حال حاضر این پیشنهاد هم توسط انجمن سازندگان تجهیزات نفت و هم از طریق اتاق بازرگانی ایران در حال پیگیری است. برای این منظور هم طرف ایرانی باید کمیته‌ای تشکیل دهد و شرکت‌های اروپایی که مایل با همکاری با ایران هستند، باید کمیته‌ای تشکیل دهند تا این کمیته‌ها با یکدیگر تبادل اطلاعات کنند.

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با بیان اینکه شرکت‌های کوچک اروپایی می‌توانند برای پروژه‌ها تا ۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کنند، گفت: در حال حاضر اکثر شرکت‌ها حتی شرکت‌های بزرگ چینی اعلام کرده‌اند که بیش از این با ایران همکاری و تعامل نمی‌کنند به همین دلیل ما باید به دنبال شرکت‌های کوچکی باشیم که در آمریکا منافعی ندارند.

خیامیان پیش از این به ایسنا درمورد پاسخ رییس جمهوری و کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا گفته بود که پاسخ کمیسیونر مثبت بود و گفتند هرکدام از شرکت های کوچک را از طریق  European investment bank می توانند حدود ۲۰ میلیون یورو فاینانس کنند و این پروژه ها را با بخش خصوصی ایران انجام دهند. رییس جمهوری هم در حرف هایشان مطرح کردند حرف درستی است که پروژه ها به پروژه های کوچک تر تقسیم شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها