بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۱۲۷۷۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۲
اخیرا مطالعه‌ای ارتباط بین زمان خوردن غذا را با احتمال ابتلا به سرطان سینه و پروستات بررسی کرده است؛ که این دو نوع سرطان، با کار‌های شیفت شب و اختلال در ریتم شبانه روزی و تغییر ساعات بیولوژیکی ارتباط نزدیکی دارند، که نشان دهنده حساسیت این دو نوع سرطان به زمان بندی در خوردن و سبک زندگی است.
تدبیر24»براساس مطالعه ای که در موسسه بهداشت جهانی اسپانیا انجام شد، به این نتیجه رسیدند که هر چقدر خوردن آخرین وعده غذایی را به دیر وقت موکول کنیم به همان اندازه نیز در معرض ابتلا به سرطان هستیم.

کاهش خطر ابتلا به سرطان با خوردن زود هنگام شام

در این مطالعه رابطه بین غذا و سرطان را بررسی کرده اند، به طور مثال خوردن منظم سبزیجات تازه خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و برعکس خوردن گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

اخیرا مطالعه ای ارتباط بین زمان خوردن غذا را با احتمال ابتلا به سرطان سینه و پروستات بررسی کرده است. که این دو نوع سرطان، با کارهای شیف شب و اختلال در ریتم شبانه روزی و تغییر ساعات بیولوژیکی ارتباط نزدیکی دارند، که نشان دهنده حساسیت این دو نوع سرطان به زمان بندی در خوردن و سبک زندگی است.

زمان غذا خوردن و خطر ابتلا به سرطان

در این مطالعه اطلاعات 621 مرد مبتلا به سرطان پروستات و 1205 زن مبتلا به سرطان پستان را در اختیار داشتند. گروه کنترل شامل 872 مرد و 1321 زن بدون سرطان بودند. سبک زندگی شرکت کنندگان، از جمله اطلاعات مربوط به زمان غذا خوردن و عادات خواب آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بسیار شگفت انگیز بود.

افرادی که قبل از ساعت 9 شب یا حداقل 2 ساعت قبل از رفتن به رختخواب آخرین وعده غذایی خود را خوردند، حدود 20 درصد کمتر از خطر ابتلا به سرطان سینه یا پروستات رنج می برند، نسبت به کسانی که پس از ساعت 10 آخرین وعده خود را خوردند یا بلافاصله پس از خوردن به رختخواب رفتند.

خوردن دیر هنگام شام، بر متابولیسم و سوخت و ساز اثر منفی می گذارد. همچنین خوردن غذا در اواخر شب سبب ایجاد التهاب در بدن و بالا رفتن سطح قند خون می‌شود که از جمله عوامل ایجاد سرطان در بدن است.

علاوه بر این موارد، تغییر سبک زندگی مانند: کاهش وزن و سیگار نکشیدن، نیز می ‌تواند تأثیر مهمی در عدم ابتلا به این بیماری داشته باشد. عواملی در زندگی روزمره مانند چاقی، خوردن گوشت قرمز یا استفاده از دخانیات خطر ایجاد و رشد تومور را افزایش می ‌دهد.

کاهش خطر ابتلا به سرطان با خوردن زود هنگام شام

دنبال کردن یک روش زندگی سالم می ‌تواند خطر ابتلا به سرطان را در طول زندگی یک فرد از 50 درصد به 30 درصد کاهش دهد.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که بیماری چاقی به ویژه در کشورهای توسعه یافته یکی از عوامل اصلی ابتلا به سرطان به ‌شمار می ‌رود. این سازمان با ذکر این نکته که تعداد افرادی که در اثر بیماری چاقی بیش از حد به سرطان مبتلا شده‌ اند 3.6 درصد از مجموع بیماران سرطانی جهان در سال 2012 را تشکیل می ‌دهد، تصریح کرده‌ است که از طریق مقابله با بیماری چاقی می ‌توان دست کم 25 درصد از آمار ابتلا به سرطان در این جوامع را کاهش داد.

برچسب ها: تدبیر24 ، سرطان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها