قيمتش چند؟ مهرداد احمدي شيخاني

قيمتش چند؟

به يكي از آشنايان ملكي به ارث رسيده كه با دو تن ديگر آن را شريك هستند. ساختماني قديمي است كه به خرج افتاده و از هر طرف كه مي‌گيرند، يك طرف ديگرش به خرج مي‌افتد و هر روز براي ساكنينش كه اين سه تن با خانواده‌هاي‌شان باشند، دردسر تازه‌اي درست مي‌كند.
اصناف؛ راه‌حل یا بخشی از مشکل؟ حمزه نوذری

اصناف؛ راه‌حل یا بخشی از مشکل؟

گروه‌های ثانوی که میان دولت و افراد جامعه قرار می‌گیرند، نقش مهمی در حیات اقتصادی و اجتماعی جامعه ایفا می‌کنند؛
شنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 27
کد خبر: ۱۱۲۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۹
بررسی مضرات مصرف پنیر با موادی چون خیار و وجه و هندوانه در طب سنتی و مصلحات مناسب برای پنیر
تدبیر24»پنیر از جمله مواد غذایی پر مصرف و جزو جدا نشدنی سفره های صبحانه و عصرانه میباشد . مصرف پنیر با خیار و گوجه و یا پنیر با هندوانه بسیار ترکیب خوشمزه ای خواهد بود اما از انجایی که پنیر داری طبع سرد مباشد باید از مصرف آن با مواد غذایی دیگر که طبع سرد دارند مانند خیار و گوجه و هندوانه خودداری کرد و آنرا با مواد گرم مانند گردو و خرما مصرف کرد تا ضمن دریافت انرژی لازم از مصرف آن از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد.
مصرف پنیر با خیار و گوجه

پنیر درکنار بسیاری از مواد غذایی خورده می‌شود که در بعضی از موارد خوردن پنیر با بسیاری از آن‌ها برای سلامتی بسیار خطرناک است. مثلا تاکید شده که پنیر را با گوجه و خیار نخورید!

پنیر با خیار و گوجه از غذا‌های ساده و خوشمزه‌ای است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می‌شود. پنیر با خیار و گوجه طرفداران بسیاری را دارد. در کنار این که این غذا لذیذ است به دلایل مختلف تاکید می‌شود که هرگز پنیر را با گوجه و خیار نخورید، زیرا باعث برخی اثرات جبران ناپذیر بر روی بدن می‌شود. دلیل اصلی این موضوع ساختار پنیر می‌باشد. علت این مساله را در این مقاله بخوانید.

حسن اکبری متخصص آسیب‌شناسی و طب سنتی ایرانی با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید پنیر با گوجه و خیار و هندوانه را که طبع سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسیاری از افراد براساس عادت همیشگی در صبحانه میان وعده‌ها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه می‌خورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و … می‌شود. به طوری که برخی از افراد پس از خوردن پنیر درچار ضعف می‌شوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند.

وی افزود:مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردی‌های دیگر باعث بروز عارضه‌ها و بیماری‌ها می‌شود، این امر عمر را کوتاه می‌کند.
مضرات مصرف پنیر با خیار و گوجه و هندوانه

بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند. یعنی برابر ۵۰ گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از ۵۰ گرم گردو استفاده کنند.

اکبری تصریح کرد: پنیر دارای مولکول‌های پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت می‌کند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند می‌شود.

این متخصص آسیب‌شناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت: بهتر است پنیر همراه مغز دانه‌هایی مانند گردو و یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا انرژی لازم را از این مواد دریافت کند. پنیر از لبنیات پرمصرف در سبد غذایی ما ایرانیان است و حذف آن امکان‌پذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به نوع موادی که با آن استفاده می‌شود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید.
مصرف پنیر با خیار و گوجه
مصرف پنیر با خیار و گوجه و مضرات آن

آشنایی با مصلح پنیر در طب سنتی

در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده ای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر کم می شود و به اصطلاح اصلاح می شود مانند آویشن که مصلح پنیر است.

خواص پنیر تازه

یک دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد:پنیر تازه ملین شکم بوده، سبب تولید خلط صالح در بدن می شود، همچنین موجب تقویت معده, روده و کلیه خواهد شد. -پنیر تازه دیر هضم بوده و برای سرد مزاجان مضر است و نیز از بین برنده اشتهای غذا است. -پنیر با مغز گردو و آویشن فوق العاده چاق کننده است. به گفته وی مصلح پنیر تازه عسل، نعنا و آویشن است.
خواص پنیر تازه و کهنه از دید طب سنتی

خواص پنیر کهنه :

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت:پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها و مقوی روده است. -پنیر کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بین برنده بلغم است. مصلح پنیر کهنه مغز گردو است. -مصرف پنیر کهنه موجب بروز تشنگی می شود و نیز لاغر کننده بوده و باعث تولید سنگ می شود. افراد مبتلا به سنگ کلیه بهتر است از مصرف پنیر پرهیز کنند.
برچسب ها: تدبیر24 ، مصرف پنیر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها