بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۱۳۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۳
مصر اعلام کرد، در جریان مناقشه به وجود آمده میان عربستان و کانادا از ریاض حمایت می‌کند و مخالف مداخله عوامل خارجی در امور داخلی این کشور عرب است.
تدبیر24»دستگاه دیپلماسی مصر نسبت به بحران موجود در روابط عربستان و کانادا ابراز نگرانی کرده است.

وزارت امور خارجه مصر این بحران را ناشی از «تمایلی منفی از سوی برخی جناح‌های بین‌المللی برای مداخله در امور داخلی کشورهای منطقه» عنوان داشت.

دستگاه دیپلماسی مصر در صفحه فیس‌بوک خود اعلام کرده که با عربستان هم‌پیمان است و در جریان این بحران از مواضع سعودی‌ها حمایت می‌کند.

از سوی دیگر، خبرگزاری رویترز به نقل از منابع مطلع گزارش داد، به دنبال تصمیم عربستان برای تعلق روابط تجاری و نخریدن گندم و جو از کانادا، اوتاوا به دنبال آن است که از امارات و انگلیس بخواهد برای کاهش تنش با ریاض واسطه شوند.

یک منبع به رویترز گفته است، دولت لیبرال جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا به دنبال آن است که از امارات برای کاهش تنش‌ها درخواست کمک کند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: کلید اصلی همکاری با دوستان و متحدان در منطقه است تا به کاهش تنش کمک کنند و این می‌تواند خیلی سریع انجام شود.

یک منبع دیگر نیز گفته است احتمالا کانادا از انگلیس در این زمینه درخواست کمک کند. دولت انگلیس پیش‌تر خواستار خویشتن‌داری کانادا و عربستان شد.

این در حالی است که تاکنون آمریکا حاضر نشده است میان عربستان و کانادا میانجیگری کند. هدر ناوئرت،‌ سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا با اشاره به اختلافات کانادا و عربستان بر سر بازداشت فعالان مدنی توسط سعودی‌ها، اعلام کرد که این دو کشور باید مناقشات به وجود آمده را از طریق دیپلماسی حل و فصل کنند. وی خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه آمریکا این مساله را با سعودی‌ها در میان گذاشته است. هر دو طرف باید با استفاده از ابزارهای دیپلماتیک این موضوع را در کنار یکدیگر حل کنند. ما نمی‌توانیم به جای آنها این کار را انجام دهیم بلکه آنها باید خودشان این مساله را حل و فصل کنند.

ریاض به تازگی اعلام کرد، به دنبال آن که اوتاوا خواستار آزادی فعالان حقوق مدنی در عربستان شده است، سعودی‌ها تجارت و سرمایه‌گذاری جدید در کانادا را به حال تعلیق در می‌آورند. عربستان همچنین از سفیر کانادا در این کشور خواست ریاض را ترک کند. در همین حال، وزارت امور خارجه عربستان سفیر خود در کانادا را به ریاض فراخواند.

پیش‌تر دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس پیشتر به نام این شورا حمایت کامل خود را از موضع عربستان در مقابل کانادا اعلام و تصمیم ریاض در اخراج سفیر کانادا را تایید کرده بود. با این حال، یک منبع مسئول در وزارت خارجه قطر اعلام کرد، اظهارات دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس درباره بحران کنونی میان عربستان و کانادا، بیانگر موضع دوحه نیست.

دولت بحرین نیز اعلام کرد، از تصمیم اخیر عربستان مبنی بر فراخواندن سفیرش از کانادا و اخراج سفیر کانادا از ریاض حمایت می‌کند.

همچنین محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در همین زمینه تصریح کرد: مردم و رهبری فلسطین در کنار برادران خود در عربستان سعودی ایستاده‌اند.

وزیر خارجه دولت مستعفی یمن نیز از اقدام عربستان در خصوص اخراج سفیر کانادا حمایت کرده و مواضع اوتاوا را "مداخله" در امور داخلی ریاض عنوان کرد.

برچسب ها: تدبیر24 ، طرف سعودی‌
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها