دلواپسان در خط مقدم کودتای ارزی هشی

دلواپسان در خط مقدم کودتای ارزی

این روزها بازار ارز و سکه با چنان نوساناتی مواجه شده‌ که هیچ ‌کارشناسی این تحولات را مبتنی بر منطق علم اقتصاد نمی‌داند.برخی تحلیلگران این روند را برگرفته از روابط بین‌المللی ایران و حضور خارجی‌ها در بازار ایران می‌دانند و عده‌ای دیگر انگشت اتهام را به سمت مخالفان داخلی دولت نشانه می‌روند و آنها را متهم به دستکاری در بازار می‌کنند.
رقص تیترهای شکلاتی در جاده های روزنامه ای آساره کیانی

رقص تیترهای شکلاتی در جاده های روزنامه ای

از لابه لای محرومیت های روزنامه ای، مهاجرت ها و محدودیت های قلمی؛ دوستت دارم روزنامه
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - 2018 August 19
کد خبر: ۱۱۳۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۵
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: لیست کالای آسیب‌رسان سلامت به استان ابلاغ شده است.

تدبیر24»دکتر رضا سپهوند درباره اعمال ممنوعیت تبلیغات کالاهای خارجی اظهار کرد: هرسال فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت براساس بند ج ماده ۷ قانون هرگونه تبلیغات خدمات رسان به کالای آسیب رسان و داروهابا اهتمام سوء مصرف توسط وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد اعلام می‌شوند.

وی با بیان اینکه اردیبهشت ماه امسال لیست این کالاها به استان ابلاغ شده است، افزود: امسال نیز این امر از سوی وزیر ابلاغ شده و ما نیز این ابلاغیه را طی نامه ای به رئیس صدا و سیما اعلام کردیم.

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: فهرست این کالاها تقریبا هفت دسته هستند که شامل فرآورده‌های گوشتی و غذاهای آماده مصرف مانند انواع سوسیس، کالباس، همبرگر و ...، انواع ساندویج و پیتزا، سالاد الویه، سمبوسه، نوشابه گازدار و انرژی‌زا، فرآورده‌های یخی خوراکی، انواع نوشیدنی میوه‌ای گاز دار و بدون گاز با محتوای آبمیوه ۲۵ درصد، انواع شربت میوه‌ای و غیر میوه‌ای، انواع پودر نوشیدنی، انواع روغن‌های مصرفی خانوار و سرخ کردنی، کره گیاهی، انواع سس‌های پر چرب با چربی بیش از ۳۰ درصد، انواع فرآورده‌های سرخ شده در روغن مانند چیبس، پفک و ... هستند.

سپهوند همچنین دخانیات، سیگار، قلیان، کالاهای آرایشی و بهداشتی مانند «تاتو»، رنگ پوست و مو، برنزه کننده پوست، صاف کننده مو، انواع محصولات آنتی سلولیت‌، لاغر کننده موضعی و ... را از دیگر کالاهای آسیب رسان سلامت برشمرد.

وی در بحث پیاده‌سازی طرح نشانگر بر روی فرآروده‌های مواد غذایی در استان گفت: در این راستا برای شناسایی ویژگی‌های محصول و انتخاب آگاهانه چهار پرامتر میزان قند، چربی، نمک، اسیدهای چرب ترانس درج شده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: ‌در این پارمترها از رنگ قرمز به معنای (زیاد)، نارنجی به معنای (متوسط) و سبز به معنای (کم) استفاده شده است و از سال ۹۴ اجرایی شده و همچنان ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها