تکرار آزمون دشوار مولاوردی

تکرار آزمون دشوار

این روزها مخالفت ها و موافقت هایی که با الحاق ایران به لوایح چهارگانه مرتبط با پولشویی و تروریسم در جریان است، دقیقا خاطرات روند تصویب لایحه الحاق به کنوانسیون رفع کلیه اشکال تبعیض علیه زنان در زمان مجلس ششم را تداعی می کند.
درها را به روی تاریخ نمی توان بست آساره کیانی

درها را به روی تاریخ نمی توان بست

از همان ۸ صبح که راه افتادم سمت حسینیه، نمیخواستم چیزی بنویسم. دستهایم را توی جیب بارانی ام مُشت کرده بودم تا وقتی گنبد گرد و قشنگ حسینیه ارشاد معلوم شد.
پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 21
کد خبر: ۱۱۳۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۴
یک فیزیکدان اسپانیایی به همراه تیم تحقیقاتی‌اش بستنی تولید کردند که به هنگام خوردن تغییر رنگ می‌دهد.
تدبیر24»«مانوئل لینارس» فیزیکدان اسپانیایی به همراه همکارانش، بستنی‌ای تولید کردند که به هنگام خوردن تغییر رنگ می‌دهد.

براساس گزارش «آدیتی سنچرال»، این  فیزیکدان و تیم علمی‌اش به دنبال تولید بستنی بودند که به هنگام قرار گرفتن در معرض تغییرات دمایی و اسید موجود در دهان تغییر رنگ دهد.

گفتنی است؛ تولید این محصول به مدت یک هفته طول  کشیده و طعمی مشابه نوعی بستنی میوه‌ای دارد.

طبق گزارش گجت‌نیوز، ماده‌ای که در این نوع بستنی به کار می‌رود، فرآیند تغییر رنگ را شتاب می‌بخشد و بستنی هنگام خوردن ابتدا به رنگ آبی سپس صورتی و در نهایت به رنگ بنفش تغییر رنگ می‌دهد.

این بستنی با استفاده از مواد طبیعی تولید شده است.

اخبار,اخبار گوناگون,بستنی

اخبار,اخبار گوناگون,بستنی

برچسب ها: تدبیر24 ، بستنی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها