بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۱۱۳۱۹۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴
صادق زیباکلام؛ استاد دانشگاه و فعال سیاسی از احمدی نژاد به خاطر انتشار ویدئویی که در آن خواستار کناره گیری روحانی شده بود انتقاد کرد.
تدبیر24»صادق زیباکلام؛ استاد دانشگاه و فعال سیاسی از احمدی نژاد به خاطر انتشار ویدئویی که در آن خواستار کناره گیری روحانی شده بود انتقاد کرد.

زیباکلام نوشت: محمود احمدی‌‏نژاد در گذشته هم نشان داده که هیچ ابایی ندارد که سوار امواج پوپولیستی شود. هرجا که چنین امواجی را دید، وسوسه شده و حاضر نیست از خیر رویکرد پوپولیستی خود بگذرد.

شاید بتوان گفت که او به درستی تشخیص داد که از محبوبیت دولت- به معنای قوه مجریه-، قوه مقننه و قوه ‏قضائیه کم شده است اما مسأله این است که آقای احمدی‎نژاد فقط روی سه قوه نمی‎ایستد بلکه جلوتر آمده و مسأله نظام را هم مطرح می‏‌کند و مدعی افت محبوبیت آن می شود و آن را هم‌ردیف سه قوه قرار می‌‏دهد.

منتها آقای احمدی‎نژاد دو مسأله اساسی و سرنوشت‎ساز را در این نوار ویدئویی بدون پاسخ گذاشت. نکته اول اینکه؛ آقای احمدی‎نژاد! عملکرد خود شما در آن هشت سال، چقدر در عدم محبوبیتی که سیستم به آن دچار شده، دخیل بوده؟ سهم شما چقدر است؟

به عنوان رئیس ‎جمهوری بسیار با نفوذ و به مراتب قدرتمندتر از آقای روحانی، آقای خاتمی و مرحوم ‌هاشمی- البته در دوره دوم ریاست ‎جمهوری خود- سهم شما در این فقدان محبوبیتی که پیش آمده، چقدر بوده است؟ شما هیچ نقشی نداشتید؟

نکته دوم که به نظر من شاه‎بیت مسأله است، این است که آقای احمدی‌نژاد پاسخ شما به سؤال «چه باید کرد؟» چیست؟ اگر فرض بگیریم که مردم نسبت به نظام بدبین هستند و نسبت به قوای سه‌گانه هم بی‎اعتماد شده‎اند، حالا چه باید بکنیم؟ اعلام رفراندوم کنیم؟ بدیل و آلترناتیو شما برای این نظام چیست؟

اینجاست که آقای احمدی‌‏نژاد از پاسخ می‌‏ماند اما براندازان و سلطنت‎طلبان پاسخ روشنی برایش دارند و آن، براندازی نظام است. البته آقای احمدی‎نژاد و براندازان، در حقیقت یک وجه اشتراک و یک وجه افتراق با یکدیگر دارند. وجه اشتراک آنان این است که هر دو می‌گویند براندازی نظام، که احمدی‌نژاد به صورت دیپلماتیک این براندازی را مطرح می‎کند.

و براندازان رسماً و علناً در کف خیابان شعار می‎دهند و می‎گویند که این نظام نباید باشد. وجه افتراق‎ این دو اما این است که یک عده از براندازان می‎گویند به سلطنت بازگردیم، عده‌‏ای دم از جمهوری دموکراتیک می‎زنند و برخی هم از سلطنت ملی می‌گویند اما آقای احمدی‎نژاد هیچی نمی‎گوید. فقط می‎گوید نظام نباشد.

آقای احمدی‎نژاد؛ نظام نباشد، به جایش چه باشد؟ فکر کنید 80 میلیون نفر ایرانی به شما وکالت داده‌اند تا به نمایندگی از آنها نظام دیگری را روی کار بیاورید. چه نظامی را روی کار می‎آوری؟ چه می‎خواهی بکنی؟

اینجاست که ایشان متوقف می‎شوند و چیزی نمی‏‌گویند. به گمان من آقای احمدی‌نژاد باید لفاظی و سوار شدن بر امواج پوپولیسم را کنار بگذارد و جدی بحث کند و بگوید که «چه باید کردش» چیست؟
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها