بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۱۳۳۹۸
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۸
نقاشی‌های باستانی در غارها که از قدیمی‌ترین نمونه‌های هنر بشر روی کره خاکی هستند، گاومیش‌های استپی را در کنار انسان‌ها و دیگر حیوانات وحشی نمایش می‌دهند. این موجودات باشکوه و شاخدار، ۸ هزار سال قبل به طور کامل منقرض شدند. در سال ۱۹۷۶ یک معدنچی مومیایی گاومیش استپی منحصر به فرد کاملا سالم و دست نخورده‌ای را در حومه آلاسکا پیدا کرد. او به ارزش کشف خود پی برد و فوری یک دیرینه‌شناس کانادایی را در جریان آن قرار داد.

تدبیر24»با ذوب کردن لایه ضخیم یخ اطراف این گاومیش ۳۶ هزار ساله، لاشه آن را از زمین بیرون آوردند. تیم تحقیقاتی تلاش‌های زیادی برای حفاظت از این لاشه انجام دادند تا بتوانند آن را در موزه آلاسکا به صورت تاکسیدرمی شده نمایش دهند. در طول این فرایند آن‌ها حتی توانستند بخشی از خون و مغز استخوان این گاومیش را نیز به دست بیاورند.

 

 اخبارگوناگون,خبرهای گوناگون ,گاومیش‌

 

تا اواسط سال ۱۹۸۴ این گاومیش ۳۶ هزار ساله آماده شده بود تا در معرض دید عموم قرار گیرد. تیم تحقیق به منظور جشن گرفتن این موفقیت تصمیم گرفتند تا کاری غیر معمول انجام دهند. اعضای تیم تحقیقاتی بخشی از گوشت این مومیایی چند هزار ساله را از گردنش بریدند و با آن کباب درست کردند! طبق گفته‌های افراد، گوشت این حیوان تا حدی سفت و جویدنش کمی سخت، ولی بسیار خوشمزه و دلچسب بود. جالب این جاست که هیچ کدام از افرادی که این گوشت را خوردند مشکل گوارشی پیدا نکردند. امروزه  این گاومیش را می‌توانیم در موزه گالری آلاسکا در دانشگاه آلاسکا ملاقات کنیم.

 

 اخبارگوناگون,خبرهای گوناگون ,گاومیش‌
برچسب ها: تدبیر24 ، گاومیش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها