بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۱۱۳۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۶
پایگاه میدل ایست آی در گزارشی نوشته است که اسرا الغمغام احتمالا اولین فعال سیاسی زن در عربستان است که به مرگ محکوم شد.

فعالان حقوق بشر در عربستان سعودی به حکم احتمالی زدن گردن اسرا الغمغام، فعال سیاسی زن بازداشت شده توسط دادگاهی در ریاض، هشدار دادند.

در ۶ آگوست امسال دادستان عمومی در نخستین جلسه دادگاه جنایی ریاض برای ۶ متهم از جمله الغمغام و همسرش که نزدیک به چند سال به اتهام اعتراضات ضد دولتی، تحریک به نافرمانی مدنی و حمایت معنوی از شرکت کنندگان در اعتراضات ضد دولتی در منطقه شیعه نشین قطیف در زندان به سر می‌برد، حکم اعدام صادر کرد.

www.dustaan.com فعالان زن عربستان در صف اعدام +عکس

الغمغام ۲۹ ساله و همسرش در ۸ دسامبر ۲۰۱۵ در حمله نیرو‌های امنیتی عربستان به منزلشان دستگیر شدند. او یکی از رهبران اعتراضات ضد دولتی بود که از سال ۲۰۱۱ در قطیف آغاز شده و خواستار پایان دادن به تبعیض علیه شیعیان و آزادی زندانیان سیاسی است.

به گفته گروه‌های حقوق بشری عربستان، الغمغام که از خانواده‌ای کم درآمد است، در طول ۳۲ ماه حبس خود نتوانست برای گرفتن وکیل اقدام کند. با این حال پس از اعلام پرونده وی وکلای بسیاری خدمات خود را به خانواده وی ارائه کردند.

جلسه نهایی پرونده الغمغام در ۲۸ اکتبر برگزار و حکم اعدام وی که در ماه آگوست توسط دادستان عمومی صادر شده، توسط قاضی رد یا تائید خواهد شد. حکم زدن گردن متهم در عربستان معمولا پس از تائید پادشاه و در این مورد سلمان بن عبدالعزیز اجرا می‌شود.

علی ادبیسی، رئیس سازمان سعودی- اروپایی حقوق بشر (ESOHR) گفت: «محکوم کردن یک زن مدافع حقوق بشر به مرگ بدعتی خطرناک در عربستان است.»

وی با اشاره به این که همه اتهامات الغمغام مربوط به فعالیت‌های اوست، یادآور شد هیچیک از اتهامات وارد شده به وی شامل استفاده از خشونت که در قوانین عربستان مجازات مرگ را به دنبال دارد، نمی‌شود. ادبیسی گفت: «این حکم در واقع مجازات قطیف برای برگزاری بزرگترین اعتراضات از سال ۲۰۱۱ تاکنون است.»

براساس آخرین آمار ESOHR حداقل ۵۸ نفر که اکثریت آنان شیعه بودند در عربستان به اعدام محکوم شدند که ۳۱ مورد از آن‌ها توسط دادگاه عالی تائید شد.

اعلام حکم اولیه اعدام الغمغام موجی از حمایت از وی را در شبکه‌های مجازی به راه انداخته است.

www.dustaan.com فعالان زن عربستان در صف اعدام +عکس

در ویدئویی که روز‌های اخیر در شبکه‌های مجازی منتشر شده و مربوط به سال ۲۰۱۵ است سمر بداوی یکی دیگر از زنان فعال عربستانی در لحظه زدن گردن مشاهده می‌شود که به اشتباه الغمغام معرفی شده است. بستگان و خانواده الغمغام با رد اجرای حکم اعدام وی می‌گویند در عکس و فیلم منتشر شده، چهره زن مشخص نیست و کاملا با نقاب پوشانده شده است.

سازمان ملل در ماه ژوئن اعلام کرد که پادشاهی عربستان به طور سیستماتیک از قوانین ضد تروریسم برای سرکوب مدافعان حقوق بشر استفاده می‌کند.

در این گزارش آمده است: «در عربستان افرادی که از حق طبیعی خود برای آزادی بیان به صورت صلح آمیز استفاده می‌کنند به شکل سیستماتیک مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند.»

بنا به اعلام سازمان عفو بین الملل عربستان یکی از حامیان اصلی اعدام در جهان است که حداقل ۱۰۰ نفر را تنها در سال ۲۰۱۷ گردن زده است.

برچسب ها: عربستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها