بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۱۱۳۸۸۸
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۸
پلیس مرزی بوسنی و هرزگوین جمعه شب با شناسایی حدود ۵۰ مهاجر افغان، ایرانی و پاکستانی که در یک قطار باری پنهان شده بودند آنان را از ادامه مسیر و رسیدن به کشوری در اتحادیه اروپا بازداشتند.
تدبیر24»این مهاجران خود را از مسیر آلبانی و مونته‌نگرو به صربستان رسانده بودند و تلاش داشتند پس از عبور از بوسنی و کرواسی وارد خاک اتحادیه اروپا شوند.

اما درنهایت این قطارِ حمل زغال سنگ، در شهر مرزی زورنیچ بوسنی در نزدیکی رودخانۀ درینا متوقف شد و پس از آنکه پلیس از پنهان شدن مهاجران در واگنهای قطار اطلاع یافت درصدد بازداست آنها برآمد.

شماری از مهاجران از واگن‌ها به بیرون پریده و شروع به فرار کردند و آن دسته از که در داخل قطار باقی ماندند درنهایت به صربستان بازگردانده شدند.

کشور بوسنی و هرزگوین در جریان بحران مهاجرت، در مسیر حرکت مهاجران به سمت اروپای شمالی و غربی قرار نداشته اما در سال جاری میلادی شمار مهاجرانی که از مسیر بوسنی رهسپار اتحادیه اروپا می‌شوند بطور قابل توجهی افزایش یافته است.

این کشور که همچنان دوران بازسازی پس از جنگ دهۀ نود را پشت سر می‌گذارد، در سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ میلادی یعنی زمانی که بیش از یک میلیون مهاجر و پناهجو از مسیر بالکان به اروپا رفتند، از این نقشۀ راه به کناری گذاشته شده بود اما پس از بسته شدن مرزهای بسیاری از کشورهای بالکان، خاک بوسنی به مسیری جدید برای مهاجران تبدیل شد.

به همین دلیل از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون، اطلاعات نزدیک به ۱۱ هزار مهاجر آسیا و شمال آفریقا در این کشور به ثبت رسیده است.

به گفتۀ یکی از منابع پلیس بوسنی، مهاجران از رودخانۀ درینا (که در مرز بوسنی و صربستان قرار دارد) عبور می‌کنند و خود را به بوسنی می‌رسانند. آنها برای عبور از این رودخانه بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ یورو به قاچاقچیان می پردازند.

برخی نیز در سواحل رودخانه در صربستان وانمود می‌کنند که گردشگر هستند و سپس در اولین فرصت به آنسوی رود به سمت خاک بوسنی شنا می‌کنند.

با وجود تلاش این مهاجران، افزایش گشتِ نیروهای پلیس کرواسی مناطق مرزی باعث بازگردانده شدن شمار قابل توجهی از آنها شده است و به همین دلیل هم حدود ۵ هزار مهاجر در بوسنی باقی مانده و در این کشور زندگی کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها