بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۱۴۰۵۶
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۸
سازمان بهداشت جهانی در گزارشی اعلام کرد مردم کویت، عربستان و عراق بی تحرک‌ترین مردم جهان هستند و در ایران ۲۰ درصد مردان و ۴۰ درصد زنان تحرک کافی ندارند.

تدبیر24»گزارش سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد، یک چهارم جمعیت جهان به اندازه کافی فعالیت نمی‌کنند. در تحقیقی که در ۱۶۸ کشور جهان انجام شده، مردم اوگاندا پرتحرک‌تر از مردم سایر کشور‌ها بوده اند، و مردم کویت بی تحرک‌ترین مردم جهان بوده اند.

در این فهرست، آمریکا در رده ۱۴۳، انگلیس در رده ۱۲۳، سنگاپور رده ۱۲۶ و استرالیا در رده ۹۷ قرار دارد.

این گزارش حاکی است در کویت، عربستان و عراق، بیش از نیمی از جمعیت به اندازه کافی فعالیت نمی‌کنند. اما در کشور اوگاندا، تنها ۵.۵ درصد مردم به اندازه کافی فعالیت ندارند. در کویت ۶۷ درصد مردم، عربستان ۵۳ درصد و عراق ۵۲ درصد مردم از تحرک کافی برخوردار نیستند.

بر اساس این گزارش در ایران ۲۰ درصد مردان تحرک کافی ندارند و این رقم برای زنان ایرانی ۴۰ درصد برآورد شده است.

از نظر سازمان بهداشت جهانی، کسانی تحرک کافی دارند که حداقل ۷۵ دقیقه فعالیت شدید یا ۱۵۰ دقیقه فعالیت متوسط در هفته یا ترکیبی از این دو را داشته باشند.

در اکثر کشور‌های جهان، زنان کمتر از مردان تحرک بدنی دارند. مردم در کشور‌های فقیرتر بیش از دو برابر کشور‌های با درآمد بالا فعالیت بدنی دارند. نویسندگان این گزارش خاطر نشان می‌کنند که پشت میز نشینی و وابستگی بیشتر به خودرو از عوامل کاهش فعالیت بدنی در افراد هستند.

میزان فعالیت بدنی مردم جهان در فاصله سال‌های ۲۰۰۱ و ۲۰۱۶ رشد قابل توجهی نداشته و سازمان بهداشت جهانی در مسیر دستیابی به هدف تعیین شده برای سال ۲۰۲۵ یعنی کاهش ۱۰ درصدی بی تحرکی فیزیکی قرار ندارد. این گزارش تاکید می‌کند: «افزایش قابل توجه اقدامات ملی در اکثر کشور‌ها (برای بالا بردن سطح تحرک فیزیکی افراد) بسیار ضروری است.»

برچسب ها: تنبل‌ترین ، تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها