بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۱۱۴۱۴۱
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۵
فقط دو روز به مهمترین مناسبت مذهبی که همه جامعه اسلامی برای آن برنامه‌ریزی ویژه‌ای دارند باقی نمانده، ولی هنوز تلویزیون نام سریال‌ها و اتفاقات نمایشی‌اش را اعلام نکرده و فقط برنامه‌های مذهبی و پوشش رسانه‌ای اجتماعات و هیئت‌های مذهبی را از سوی دبیر معارف سیما شنیدیم. البته به مشکلات اقتصادی و بودجه‌ای صداوسیما که بر سر راه پروژه‌های الف. تلویزیونی است واقف هستیم و می‌دانیم که مدیران ارشد رسانه‌ملی دوست دارند مختار‌ها بسازند، اما پولی در بساط نیست و وعده‌های دولتمردان و برخی از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی هم که به سیما برای ساخت پروژه‌های الف. داده‌اند محقق نشده، اما دلمان هم می‌سوزد گاهی سریال‌های آپارتمانی و برنامه‌های ترکیبی ضعیف برای مخاطب ساخته می‌شود که نه تنها جذب مخاطب ندارند بلکه بی‌تأثیریش عواقب چالش‌های اخلاقی و خانوادگی در پی دارد.

تدبیر24»البته یکی از ضعف‌های بزرگ مدیریتی در رسانه‌ملی عدم وجود خلاقیت و نوآوری و اتکا به سلبریتی‌های بی‌هنر است. چهره در کنار هنر فرهیختگی و جذب مخاطب حداکثری به همراه دارد، اما سلبریتی بدون محتوا فقط عده‌ای طرفدار شهرت و سلفی‌بگیر را درگیر خودش می‌کند؛ همان‌هایی که استوری‌ها و قضاوت‌های غیرعادلانه و غیرعالمانه‌شان در فضای مجازی را جدی می‌گیرند. متأسفانه در میان اسپانسر‌ها و سرمایه‌گذاری‌های مالی برنامه‌ها و سریال‌های تلویزیونی هم خبری از ایده‌پردازی و خلاقیت نیست و به جای ارائه یک بسته فرهنگی مطلوب، فقط پول، پول و پول برایشان اهمیت دارد.‌ای کاش در کنار پول، فرهنگ این مرز و بوم هم برایشان اهمیت داشت!

در جائیکه بایستی یک سبد متنوع از آثار نمایشی مطلوب برای یک مناسبت مذهبی مهم همچون ماه عزای حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) آماده و مهیای آنتن تلویزیون باشد هنوز هم در دقیقه ۹۰ به فکر می‌افتند که یک مفهوم کلیشه‌ای و تکراری را بدون تأمل و تعمق ساخته و پرداخته کنند که فقط صرفاً کنداکتور خالی نماند. یا بگویند فلان سریال و برنامه را برای محرم ۹۷ ساخته‌ایم. در حالی هنوز آثار نمایشی و سریال‌های تلویزیونی برای پخش در ماه محرم و همان به طور رسمی اعلام نشده سریال‌های بازپخش همیشگی مثل «پریدخت» و «پرده‌نشین» به قاب تلویزیون آمده‌اند.

البته سریال‌های مختلفی هستند که در مرحله تولید قرار دارند و شاید آنتن تلویزیون در سریال خالی نباشد، اما در حال حاضر مجموعه‌ای که به طور ویژه برای مناسبت تاسوعا و عاشورا و در تناسب با ایام محرم و صفر در حال ساخت باشد وجود ندارد. چند سال است در کنار سریال‌های «مختارنامه»، «معصومیت از دست رفته»، «شب دهم» و... که هر سال در یکی از شبکه‌های سیما بازپخش می‌شوند یک یا دو سریال مناسبتی جدید هم ساخته می‌شوند، اما هیچ حسّ دلچسبی به مخاطب وارد نمی‌کند و هنوز هم همان کار‌های داود میرباقری را دوست دارند هرچه قدر هم در آرشیو صداوسیما مرور شود مردم به آن پرداخت‌های فاخر علاقه دارند. به نظر می‌رسد که تلویزیون هم بر موج ماندگاری این سریال‌
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها