بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۱۴۳۸۶
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۹
روزنامه اصولگرای جوان نوشت: این روز‌ها هر از گاهی شاهدیم که برخی مدیران شهری به نام کار فرهنگی، کاردی به پیکره فرهنگ وارد می‌کنند در اصفهان پوستر همایشی با آرم سازمان شهرداری تعجب‌برانگیز بود؛ طرح پوستر تبلیغی این برنامه، گاوی در قفس درون یک بشقاب غذاخوری با قاشق و چنگال بود که به نوعی نماد مبارزه با قربانی کردن و کشتن حیوان حلال گوشت محسوب می‌شد.

تدبیر24»سؤال اینجاست در ایامی که مردم با وجود همه مشکلات اقتصادی و گرانی‌های کمرشکن در تلاش هستند که نذورات خود را هر طور شده ادا کنند تا از طریق آن هم ادای دین به رفع حاجات خود کرده باشند و هم سفره نذورات پهن باشد و محبان اهل بیت (ع) و نیازمندان را غذایی بدهند چرا شهرداری برای همایشی تبلیغ و هزینه می‌کند که با مسائل شرعی و مذهبی منافات دارد و گیاهخوارانی که بهتر است در جمع‌های کوچک خودشان باشند.

اعتراض به قربانی کردن گوسفند در اصفهان +عکس

با استفاده از تریبون شهرداری، گوشت حیوانات حلالی، چون گاو و گوسفند را تقبیح می‌کنند، چه اینکه بنر پشت سخنرانان در همایش هم گوسفندی در قفس بود! کاش حداقل کمی روایات و احادیث را تورق می‌کردند تا این‌گونه با تقلید‌های طوطی‌وار از فرهنگ غربی حلال مسلم خدا را رد نکنند.

خارج از بحث‌های سیاسی و اینکه لیستی از رسانه تروریستی آمدنیوز برای تبلیغات انتخاباتی معرفی شدند و رأی آوردنشان هم خود گویاست که عمدتاً چه کسانی در بازی دموکراسی روی کار آمده‌اند و چرا تروریستی مانند زم آن‌ها را تبلیغ کرد.

این سؤال پیش می‌آید که پول بیت‌المال در دستان چه کسانی قرار است در راستای ارتقای فرهنگ عمومی و مدیریت شهری هزینه شود؟! چرا برای چنین برنامه‌های ضدفرهنگی و مغایر با احکام شرعی و دینی صرف می‌شود؟ آیا بحث مبارزه با خشونت علیه حیوانات و حفظ زیستگاه تنها در نخوردن گوشت حیوانات حلالی، چون گاو و گوسفند خلاصه می‌شود؟

به نظر می‌رسد مسئولان درکی از مسائل ندارند و تنها برای اینکه از قافله تجدد غربگرایی عقب نمانند بودجه‌ای را صرف چنین همایش‌های بی‌محتوا و معارض با ارزش‌های دینی می‌کنند که در شرایط اقتصادی و توجه به دخل و خرج‌های دولتی جای تأمل دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها