بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۱۱۴۵۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۱
تلسکوپ فضایی "تس"(TESS) که چند ماه پیش به فضا ارسال شد، اولین تصاویر رسمی خود را به زمین فرستاد. این تلسکوپ فضایی موفق به کشف دو سیاره در دوردست شد.
تدبیر24»ماهواره "نقشه‌بردار فراخورشیدی گذران" ناسا که به اختصار "تس"(TESS) نامیده می‌شود، اولین تصاویر رسمی علمی خود را به زمین فرستاد و موفق به کشف دو سیاره فراخورشیدی شد.

"تس" ۵ ماه پس از پرتابش از پایگاه فضایی "کیپ‌کارناوال"(Cape Canaveral) موفق به کشف این دو سیاره شد.

این دو سیاره که "تس" کشف کرده است به سیاره‌های "ابر زمین" و "زمین داغ" شناخته شده‌اند که در خارج منظومه شمسی وجود دارند.

کشف دو سیاره جدید توسط ناسا

ماهواره "تس" در تاریخ ۱۹ آوریل سال جاری با استفاده از موشک "فالکون ۹"(Falcon ۹) به فضا پرتاب شد.

قیمت این تلسکوپ فضایی ۳۳۷ میلیون دلار است.

"تس" این توانایی را دارد که با استفاده از ۴ دوربین خود ۸۵ درصد از کل آسمان را رصد کند.

بنابر گزارشات منتشر شده، ناسا امیدوار است که تس به جست‌وجو و کشف سیاره‌هایی در خارج از منظومه شمسی کمک کند و سرنخ‌هایی از زندگی در این جهان‌ها را بیابد.

"سارا سیگر" "معاون علمی فضاپیمای "تس" اظهار کرد، این دو سیاره به اندازه‌ای داغ هستند که امکان حیات در آن‌ها وجود ندارد.

سیگر ادامه داد، ما باید منتظر اکتشافات بعدی "تس" باشیم.

کشف دو سیاره جدید توسط ناسا

در مقایسه با حدود ۳ هزار و ۷۰۰ سیاره فراخورشیدی که در ۲۰ سال اخیر توسط "کپلر"کشف شده است، انتظار می‌رود که این فضاپیما موفق به پیدا کردن بیش از ۲۰ هزار سیاره دیگر شود.

متخصصان ناسا همچنین انتظار دارند که سیاره‌هایی به اندازه زمین توسط "تس" کشف شوند.

دانشمندان معتقدند، تس در مطالعات آتی خود به کاوش ۱۰۰ سیاره سنگی فرازمینی خواهد پرداخت.

محققان دانشگاه "ام‌آی‌تی"(MIT) اعلام کردند که یکی از سیارات "Pi Mensae c" است و به عنوان سیاره "ابر زمین" شناخته می‌شود و ۶۰ سال نوری با ما فاصله دارد و هر ۶.۳ روز یک‌بار خورشید خود را دور می‌زند.

سیاره دیگر نیز " LHS ۳۸۴۴ b" نام گرفته است و به عنوان "زمین داغ" شناخته می‌شود و ۴۹ سال نوری با ما فاصله دارد و هر ۱۱ ساعت یک‌بار خورشید خود را دور می‌زند.

کشف دو سیاره جدید توسط ناسا

جالب است که ثبت اولین تصاویر رسمی "تس" با روشن شدن دوربین‌های ماهواره تنها به مدت ۳۰ دقیقه صورت گرفته است.

 

برچسب ها: تدبیر24 ، ناسا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها