بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۱۵۲۸۰
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۶
بروجردی مطرح کرد؛
یک فعال سیاسی حوزه بانوان گفت: نقد عدم پیشنهاد بانوان به عنوان گزینه وزارت همواره مطرح بوده و عدم تحقق آن متوجه نوع تعاملی است که آقای رییس جمهور با بانوان در بدنه دولت دارند.

تدبیر24»اشرف بروجردی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، با اشاره به معرفی وزرای جدید از سوی دولت در هفته آینده و احتمال عدم حضور یک خانم حتی در گمانه‌زنی‌ها گفت: این نقد همیشه مطرح است و عنوان هم شده که خانم‌ها باید در حداقل برای یک تا دو وزارتخانه پیشنهاد شوند اما اینکه چرا این اتفاق صورت نگرفته؛ متوجه نوع تعاملی بانوان بدنه دولت با آقای رییس‌جمهور است.

وی ادامه داد:  ما فقط سه خانم در دولت داریم و آنها هستند که باید تلاش‌هایی را در جهت متقاعد کردن رییس‌جمهور برای استفاده از بانوان انجام دهند؛ چرا که بانوان دیگر ارتباط تنگاتنگی با رییس‌جمهور ندارند و بزرگوارانی که در دولت هستند باید این مطالبه را از طرف جامعه بانوان در دولت پیگیری کنند. 

رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران افزود: خانم ابتکار که مشخصا مسئولیت این موضوع را به عهده دارند و متولی بحث زنان هستند باید این مطالبه را از رییس‌جمهور بخواهند.

بروجردی ادامه داد:  این مطالبه از سوی نمایندگان مجلس هم مطرح اما متاسفانه پیشنهاد مشخصی ارائه نشد؛ کاش همان خانم‌های مجلس چند نفر را به رییس‌جمهور معرفی می‌کردند که ایشان نگویند ما نمی‌شناختیم و کسی پیشنهاد نشد تا ما فکر کنیم.

وی گفت: مسائلی وجود دارد که باعث می‌شود این موضوع که همواره مورد انتقاد است، تداوم پیدا می‌کند. خانم‌های فعال عرصه اجتماعی و سیاسی باید جدی‌تر مطالبات خود را پیگیری کنند. این پیگیری می‌تواند در قالب بیانیه یا درخواست ملاقات از رییس‌جمهور باشد تا در همین راستا افرادی به رییس‌جمهور معرفی شده و ایشان دستشان باز باشد.

بروجردی در خصوص کیفیت ارتباط فعالان این حوزه با بانوان دولت گفت: ارتباط بین خانم‌های دولت به خصوص خانم مولاوردی از گذشته وجود دارد و خانم ابتکار هم تا حدودی با فعالان این حوزه در ارتباط هستند. خانم جنیدی اما عمدتا به دلیل اینکه حوزه کاری مرتبط با مسائل تخصصی حقوقی دارند کمتر در تعامل با خانم‌ها هستند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد:‌ البته خود ایشان هم باید در خصوص مسائل بانوان حساس شوند. خانم جنیدی  بیشتر ذهنشان درگیر مسائل حقوقی است و خوشبختانه هم دیدیم خوب درخشیدند و توانستند در عرصه داخلی و بین‌المللی به جمهوری اسلامی کمک کنند. با توجه این توانمندی هم لازم است روی بحث زنان هم حساس شوند.

بروجردی در پاسخ به این سوال که آیا دنبال تشکیل کمیته‌ای برای هم‌افزایی بیشتر بانوان در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی و معرفی گزینه به رییس‌جمهور نیستید، گفت: برنامه‌ای برای تشکیل کمیته مشترک نداریم و البته الان هم برای این موضوع دیر شده است.

وی افزود: با این وجود معتقدم خانم‌ها باید حوزه عمل‌شان را بیشتر به سمت اجرایی شدن پیش ببرند باید لابی خود را تقویت کنند و با وزرا وارد بحث شوند که متاسفانه این مساله محقق نمی‌شود و فضا بسته است چرا که موضوع بانوان در شرایط کنونی کشور با مسائل سیاسی و اقتصادی گم شده است.

برچسب ها: تدبیر24 ، بانوان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها