بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۱۵۷۸۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸
به دنبال برگزاری یک رقابت بین المللی معماری مشهور موسوم به دی ای ام در آلمان، ضدزلزله ترین ساختمان دنیا که در طراحی و ساخت آن از فناوری تازه ای استفاده شده، مشخص شد.

تدبیر24»شرکت LBR&A Architectos برنده این رقابت است که ساختمان Torre Reforma را برپا کرده است. این ساختمان بلندترین ساختمان در شهر مکزیکوسیتی محسوب می شود و ارتفاع آن به 246 متر می رسد.

انتخاب این ساختمان با بررسی بیش از 1000 برج بلند در دو سال اخیر صورت گرفته است. طراحی ظاهر این ساختمان تفاوتی با دیگر ساختمان های عادی ندارد و تنها در یک سوم بالایی آن ظاهر ساختمان شبیه به یک گونیاست.

ضدزلزله‌ترین آسمان خراش جهان+عکس

بخش پایینی این ساختمان هم به قسمت های مختلفی تقسیم شده که می توانند کاربری های مختلفی داشته باشند. یکی از این بخش ها یک باغ کوچک و دیگری یک ساختمان تاریخی است که بازسازی شده و در قالب لابی اصلی آسمان خراش مورد استفاده قرار می گیرد.

ضدزلزله‌ترین آسمان خراش جهان+عکس

ساختمان مذکور استاندارد ال ای ای دی را هم به دست آورده که نشان دهنده حداکثر میزان سازگاری آن با محیط زیست و امکان بازیابی و استفاده مجدد از آب باران در درون آن برای تهویه و غیره است. در این ساختمان توربین های کوچک بادی هم برای کاهش مصرف برق و استفاده از روشی جدید برای تولید الکتریسیته وجود دارد.

بخشی از دیوارهای این ساختمان در عمق 60 متری زمین فرو رفته اند که قابلیت ضدزلزله آن را تقویت کرده اند. همچنین درزهایی عمدی بین لایه های مختلف مواد ساختمانی ایجاد شده تا به عنوان ترمز ساختمان در برابر لرزش های ناشی از زلزله عمل کند.

برچسب ها: تدبیر24 ، آسمان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها