بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۱۵۹۰۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۴
باشگاه پرسپولیس می‌توانست از راه بلیت‌فروشی فینال لیگ قهرمانان آسیا چیزی بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان درآمدزایی داشته باشد، اما پشت هوادارانش ایستاد و به عشق آن‌ها تن به ضرر داد.
تدبیر24»بلیت‌فروشی فینال لیگ قهرمانان آسیا مقابل کاشیما آنتلرز برای باشگاه پرسپولیس می‌توانست یک درآمدزایی تاریخی را به‌دنبال داشته باشد و آن‌ها رکورد همه باشگاه‌ها را در این امر بشکنند، اما حمیدرضا گرشاسبی این موضوع را مدیریت کرد تا باشگاه تا حدی متضرر شود، اما تماشاگرانش را از دست ندهد.
گویا پیشنهاد اسپانسر این بوده که بلیت‌ها به قیمت ۱۵۰ هزار، ۲۵۰ هزار و ۳۵۰ هزار تومان فروخته شود و باشگاه و سایر عوامل اجرایی بابت این بلیت‌فروشی، صاحب پول آنچنانی شوند، اما گرشاسبی مانع این کار شد. به گرشاسبی گفته بودند قیمت بلیت فینال باید با سایر رقابت‌ها تفاوت داشته باشد و این یک امر طبیعی است، اما او با بالا رفتن بی‌رویه قیمت کاملاً مخالف بود و از این‌رو پای ضرر باشگاه به‌خاطر هواداران ایستاد.
همان‌طور که طی روز‌های گذشته نوشتیم، برای بازی رفت قیمت بلیت‌ها در ژاپن از ۲۰، ۲۵ و ۳۰ دلار شروع می‌شد و هواداران ژاپنی کاشیما با این قیمت‌ها توانستند بلیت تهیه کنند، اما گرشاسبی به خاطر این‌که هواداران پرسپولیس فشار اقتصادی مضاعفی را تحمل نکنند، پای ضرر پرسپولیس ایستاد و تن به طرح اسپانسر نداد.
طرح اسپانسر باشگاه این بود که با گران کردن قیمت بلیت، هم هزینه‌های میزبانی را به ورزشگاه آزادی بپردازد و هم سود سرشاری را به جیب باشگاه سرازیر کند، اما گرشاسبی مخالفت کرد و در پاسخ به طراحان این مدل اقتصادی جهت درآمدزایی گوشزد کرد قیمت بلیت‌ها باید طوری باشد که هواداران از هر قشری بتوانند آن را خریداری کنند.
بد نیست بدانید پرسپولیس بابت میزبانی در فینال لیگ قهرمانان آسیا و پذیرایی از مهمانان خارجی خود، به‌صورت مجموع جهت برگزاری بازی بیش از ۲ میلیارد تومان هزینه را تحمل کرد و می‌توانست از راه بلیت‌فروشی چیزی بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان درآمدزایی داشته باشد، اما باشگاه پرسپولیس پشت هوادارانش ایستاد و به عشق آن‌ها تن به ضرر داد.
فقط در یک قلم، ۳۰۰ میلیون تومان اجاره ورزشگاه آزادی برای تمرین روز جمعه کاشیما و پرسپولیس و همچنین بازی پرسپولیس در فینال امروز هزینه داشت و به این ارقام باید هزینه اجاره ۷۰ اتاق در هتل اسپیناس برای مهمانان را نیز اضافه کنید ولی پاسخ گرشاسبی به طرح اغواکننده افزایش پول بلیت برای جبران هزینه‌ها، منفی بود تا طرفداران پرسپولیس با رقمی منطقی بلیت فینال را خریداری کنند و ورزشگاه پر از تماشاگر شود.
برچسب ها: تدبیر24 ، پرسپولیس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها