بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۱۱۶۲۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۵
تعداد زیادی لژیونر ناکام و مصدوم داریم که تازه این بازیکنان، جزو بهترین های فوتبال ایران هستند. در واقع نسلی که در فوتبال کشور، موفق شده به لیگ های خارجی برود همین چهره ها هستند.
تدبیر24»امروز یک روزنامه عربی خبر از پایان قریب الوقوع قرارداد مهدی طارمی با الغرافه در یک تاریخ مشخص داد و حتی درباره ابراز نارضایتی هواداران این تیم بابت حضور این مهاجم ایرانی، یادداشت کوتاهی نوشت.
طارمی اما همان مهاجم موفق در پرسپولیس بود که کارلوس کی روش در ادوار مختلف، این بازیکن را به تیم ملی دعوت کرد. بازیکنی که همچنان جزو مهاجمان تیم ملی است اما در لیگ قطر، عاقبت به خیر نشده است.
موفق نبودن برخی لژیونرهای ما البته به طارمی محدود نمی شود. در اروپا بازیکن موفق لیگ هلند که علیرضا جهانبخش است هنوز در لیگ برتر انگلستان جا نیفتاده؛
 کریم انصاری فرد پس از ناکامی در آخرین تیمش در لیگ یونان، مشخص نیست در ناتینگهام فارست چه شرایطی پیدا کند.
رامین رضاییان با یک تاخیر قابل توجه از بلژیک به لیگ قطر ترانسفر شد. پورعلی گنجی در بلژیگ به طرفه العینی مصدوم شد. سعید عزت اللهی هم مصدومیت گریبانش را در انگلیس گرفت.
همان طور که می بینید تعداد زیادی لژیونر ناکام و مصدوم داریم که تازه این بازیکنان، جزو بهترین های فوتبال ایران هستند. در واقع نسلی که در فوتبال کشور، موفق شده به لیگ های خارجی برود همین چهره ها هستند.
قرار نیست تو سر مال بکوبیم و بابت داشته ها و استعدادهای حال حاضر فوتبال ایران ناسپاس باشیم. ما فقط با یک نسل متوسط در فوتبال کشور طرف شده ایم.
وقتی مدارس فوتبال این وضعیت رقت بار را دارند، آنگاه که باشگاه های سازنده نابود شده اند و ملوان، ابومسلم، راه آهن و هر تیم بازیکن سازی به پرتگاه سقوط لغزیرده اند نباید توقع رخ دادن اتفاقی محیرالعقول در این فوتبال داشته باشیم.
از دورانی که علی دایی، علی کریمی، کریم باقری، مهدی مهدوی کیا، وحید هاشمیان، فرهاد مجیدی و ... ستاره های تیم های خارجی بودند مدت زمان زیادی گذشته است.
سال هاست که دیگر شاهد ظهور این پدیده ها در فوتبال ایران نیستیم و با همین بازیکنان و لژیونرهایی در این سطح در تیم ملی، قرار است یک تیم موفق باشیم.
کار سخت است اما هرگز نشدنی نیست؛ شاید جام ملت های آسیا برای همه بازیکنانی که از آنها نام بردیم و تعدادی که نامشان از قلم افتاد سکوی پرتاب دوباره باشد...
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها