بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۱۶۴۹۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۶
گویا کفگیر رامبد جوان در «خندوانه» به ته دیگ خورده است که در فصل جدید خود از خوانندگان و کمدین هایی دعوت به همکاری می کند که چهره های شناخته شده ای برای مخاطبان این برنامه نیستند. همین موضوع باعث شد تا این برنامه از جانب محمد باقر معلم مدیر دفتر موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما تذکراتی را دریافت کند.
تدبیر24»محمد باقر معلم در گفت و گویی که با تسنیم داشته در این باره بیان کرده: «خندوانه» و «دورهمی» به دلیل حضور برخی خوانندگان از جانب دفتر موسیقی و سرود سازمان صداوسیما تذکراتی را دریافت کرده اند».
«خندوانه» شاید در فصل های نخست جزو برنامه های پربیننده تلویزیون محسوب می شد و در نوع خود برنامه ای متفاوت و با رویکرد و تفکری نو بود، اما در ادامه به دلیل کمرنگ شدن خلاقیت و جذابیت در کلیت برنامه و اضافه شدن برخی آیتم ها نتوانست مخاطبان بسیاری را که از ابتدا با خود همراه کرده بود، برای خود نگه دارد. در صورتی که این برنامه با آیتم استندآپ کمدی و حضور کمدین هایی که بیننده با بازی آنها خاطرات بسیاری داشت و چهره های شناخته شده ای بودند، توانسته بود نگاه مخاطبان بسیاری را به خود معطوف کند. اما در ادامه با دعوت از کمدین های نوپا و تازه کار و خوانندگانی که چندان چهره شناخته شده ای برای مخاطبان این رسانه نیستند، طرفداران خود را تا حدودی از دست داده است. حال آنکه رامبد جوان حتی در بخش مهمان نیز سعی کرده تا از برگزیدگان «خنداننده شو» که در فصل های گذشته حضور داشتند، دعوت کند که نشان از برخی اتفاقات در پشت پرده این برنامه دارد. گرچه اتفاقات این برنامه برای رامبد جوان به قدری خوشایند بوده که باعث شده تا تهیه کنندگی فیلم های سینمایی را هم تجربه کند. اما نکته ای که در این باره حائز اهمیت است، این است که شبکه نسیم چه اصراری به ادامه برنامه ای دارد که حتی رامبد جوان هم گویا علاقه و حوصله ای به ادامه آن ندارد. چرا که با دیدن اغلب قسمت های فصل جدید این برنامه این تصور برای مخاطب پیش می آید که رامبد جوان مانند گذشته رغبتی به ایجاد جذابیت برای این برنامه ندارد و صرفا «خندوانه» به برندی برای شبکه نسیم تبدیل شده که مدام باید روی آنتن باشد. بدون اینکه در اتاق فکری که اغلب برنامه سازان در شبکه های مختلف مدعی می شوند(!) اتفاق تازه و ایده ای نو شکل بگیرد. حال آنکه رمز دوام و بقای برنامه هایی از این دست تفکر و ایده های نو و تازه و جذاب است که مدتی است این اتفاق در برنامه های تلویزیون و به خصوص «خندوانه» نمی افتد. از این رو بهتر است که سازندگان «خندوانه» فکری به حال جذابیت از دست رفته آن کنند. چون در غیر این صورت این برنامه دیگر نمی تواند از همراهی طرفداران خود بهره بگیرد.
برچسب ها: تدبیر24 ، خندوانه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها