بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۱۷۱۰۴
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۶
کسی در این واقعیت تردید ندارد که تحریم‌های ظالمانه امریکا ملت ایران را هدف قرار داده است.
کسی در این واقعیت تردید ندارد که تحریم‌های ظالمانه امریکا ملت ایران را هدف قرار داده است. موضع‌گیری مزورانه «مایک پمپئو» وزیر خارجه امریکا نشان می‌دهد که آنان همچنان می‌خواهند با چنین نیرنگ‌هایی مخالفت و معاندت خود با ملت ایران را پنهان کنند. این درحالی است که دست کم تحریم‌های ظالمانه امریکا در حوزه دارو و دیگر اقلام ضروری و حیاتی برای زیست مردم، چه  در دوران اوباما و چه در دوره دونالد ترامپ، مستقیماً مردم را هدف قرار داده است. از این رو امروز نه فقط نمی‌توان ادعای پمپئو را درست دانست، بلکه باید توجه داشت که این رویکرد وزیر خارجه امریکا جدید هم نیست. به این معنی که آنان در دفعات متعدد و به اسامی و عناوین مختلف، دشمنی خود با ملت ایران را پشت خیرخواهی مزورانه برای مردم پنهان کرده‌اند.

از جمله پس از سال 88 دولت اوباما با تحریم هایی که فلج کننده توصیف می‌شد، تلاش کرد از ملت ایران بابت شکست فتنه انتقام بگیرد. اما نه در آن زمان و نه امروز، نه دولت و ملت ایران و نه دولت‌ها و ملت‌های دیگر، ادعای دولتمردان امریکا مبنی بر خیرخواهی برای مردم ایران را نپذیرفتند. 

بویژه در مورد ایران، واقعیت این است که ملت ایران پشتیبان و حامی دولت خود است و دولت ایران نیز مشروع و برخاسته از رأی ملت است. از این رو، چنانچه تجربه 40 سال گذشته ثابت کرده است، این تحریم‌ها نمی‌تواند میان این دولت و ملت، فاصله‌ای بیندازد.

این درحالی است که در همه سال‌های پس از انقلاب، دولت‌های مختلف امریکا و برخی دولت‌های اروپایی از در ناسازگاری با ملت ایران درآمدند و نه تنها انقلاب ملت ایران را به رسمیت نشناختند، بلکه با مواضع سخت و نرم خود علیه ملت ایران تلاش کردند آن را منزوی یا از رفتن در مسیری که برگزیده‌اند، بازدارند. اما امروز می‌بینیم که این امریکا است که در حال ترک منطقه است و در داخل نیز پیوند دولت و ملت، هر روز بیشتر و قوی‌تر می‌شود. با توجه به چنین تجربه‌ای است که می‌توان گفت تهدیدات و تحریم‌های امریکا علیه ملت، همانند 40 سال گذشته به شکست خواهد انجامید و ما بار دیگر آنان را در برخورد با ملت ایران، ناموفق خواهیم دید. اما پرسش اساسی این است که آیا آنان از تجارب شکست خورده خود درس خواهند گرفت و از مسیر خود بازخواهند گشت یا خیر؟


محمدکاظم انبارلویی؛ عضو دفتر سیاسی حزب مؤتلفه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها