بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۱۷۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۱
روحانی:
حجت‌الاسلام حسن روحانی در جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان در صحن مجلس گفت: در کشورهای پیشرفته جراح خود مریض را به دستشویی میبرد، زخمش را می شورد و .. اما پزشکان ما فکر می کنند که تافته جدابافته هستند

تدبیر24»حجت‌الاسلام حسن روحانی در جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان در صحن مجلس اظهار کرد: همه ما می‌دانیم که بخش سلامت، بهداشت، رسیدگی به بیماران و پیشگیری از بیماری‌ها و توریسم سلامت چقدر برای ما اهمیت دارد.

روحانی: از رفتن قاضی‌زاده هاشمی متاسف شدم

مهمترین محورهای سخنان روحانی:

 یکی از تأسف های ما این است که نتوانستیم تا پایان دولت دوازدهم در کنار دکتر قاضی زاده باشیم. آشنایی من با ایشان به دوران دفاع مقدس و جنگ بر می گردد.

شاید هیچ کار مهمی در دولت بدون کمک شما نمایندگان انجام نشود. همین امروز تصویب بودجه سال ۹۸ بر عهده شماست که بررسی های آن را در کمیسیون تلفیق به پایان رساندید و امیدوارم بعد از ۲۲ بهمن مصوب شده و به دست دولت برسد.

قبل از پیروزی انقلاب شمار پزشکان کشور ۱۴ هزار و ۷۰۰ نفر بود و ۶ هزار نفر آن پزشکان خارجی بودند.

امروز استقلال بزرگ را انقلاب اسلامی برای کشور به ارمغان آورده است و ۱۴۰ هزار پزشک در کشور خدمات می‌کنند.

نیمی از بهداشت و سلامت و درمان کشور در بخش پزشک عمومی یا تخصصی به پزشکان خارجی وابسته بود.

شمار تخت‌های بیمارستانی از ابتدای انقلاب تاکنون بیش از ۱۳۱ درصد و خانه‌های سلامت به ۱۲ برابر افزایش یافته است.

توسعه و پیشرفت شتابان بخش سلامت یکی از دستاوردها و ارمغان‌های فراوان انقلاب بزرگ اسلامی است.

یک بار هم هشتگ درست کنیم برای مبارزه با داروهایی که لازم نیست و زینت النسخه پزشکان هستند.

در کشورهای پیشرفته جراح خود مریض را به دستشویی میبرد، زخمش را می شورد و .. اما پزشکان ما فکر می کنند که تافته جدابافته هستند.

ما در داروسازی می توانیم به خودکفایی برسیم. باید علم و فناوری به کمک فناوری های پزشکی بیاید. باید به طب سنتی ما که یک روز ضد ارزش بود توجه شود.

رابطه وزارت کار با داروسازی ها و داروخانه و پزشکان چگونه باید تامین شود؟

من در یک جلسه سه ساعته با دکتر قاضی زاده هاشمی یک دور همه مباحث را درباره بهداشت و درمان و بیمه بحث کردیم و جمع بندی را ابلاغ کردم.

از نمایندگان درخواست میکنم با یک رای بسیار قاطع حمایت کنید از این وزارتخانه‌ ای که بار سنگینی بر دوش دارد و رای شما انرژی مثبتی خواهد بود برای مردم.

اولین بار در تاریخ ایران است که همه مردم تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند. برای بخش بیمه باید رابطه نزدیکی بین وزارت بهداشت، وزارت کار و بخش پزشکی نیروهای مسلح برقرار باشد.

در ایران پزشک را طوری تربیت می‌کنیم که تزریق آمپول را خلاف شان خودش می‌داند! در کشورهای پیشرفته دیده‌ام که جراح خودش تزریق می‌کند؛ خودش پانسمان بیمار را عوض می‌کند. این مساله باید از دانشکده‌های پزشکی حل شود.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها