بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۱۷۹۰۶
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷
سارا بهرامی با دفاع از انتخاب خودش برای بازی در فیلم «جمشیدیه» گفت: هرگز برای سیمرغ بازیگری نمی‌کنم، اما خوشحالم که یک سیمرغ دارم.

تدبیر24»فیلم «جمشیدیه» به کارگردانی یلدا جبلی ۱۵ بهمن در جشنواره فیلم فجر و در سینمای رسانه‌ها پخش شد و از معدود فیلم‌هایی بود که چندبار با خنده و واکنش‌های تماشاگران روبه‌رو شد. این واکنش‌ها با سوال‌های خبرنگاران و منتقدان در نشست پرسش و پاسخ فیلم و با تاکید بر شعاری بودن «جمشیدیه» و انتخاب نامتناسب برخی بازیگران ادامه پیدا کرد.

این فیلم روایتگر زنی با بازی سارا بهرامی است که در یک دعوای خیابانی برای دفاع از همسرش، با یک راننده درگیری فیزیکی پیدا می‌کند که آن راننده پس از مدتی می‌میرد و در طول فیلم ماجرای پیگیری‌های خانواده این زن و جلسات دادگاهش را می‌بینیم و به شکلی از فحش دادن‌های زیاد در جامعه هم انتقاد می‌شود، اما همین مسأله به پاشنه آشیل فیلم تبدیل شده و در بخش‌هایی آن را شعاری کرده است.

البته یلدا جبلی چندان نتوانست به سولات پاسخ‌های واضح و قانع‌کننده دهد، اما در عین این‌که نظرات را قابل احترام دانست، ولی شعاری بودن فیلمش را خیلی قبول نکرد و گفت، اتفاقا در تلاش بوده تا شخصیت‌های فیلمش دچار شعارزدگی نشوند.

همچنین از دیگر انتقاداتی که به فیلم وارد شد، ضد انسان بودن فیلم و ترویج دروغگویی و پرهیز از راستگویی بود که باز هم پاسخ‌های دقیقی درباره آن‌ها داده نشد، اما تاکید شد که یک قاضی، مشاور پروژه بوده است.

این کارگردان اضافه کرد: فیلمنامه بر اساس یک جرقه و اتفاق واقعی شکل گرفت و در پنجاه دادگاه هم شرکت کردم که خیلی به صحنه‌های دادگاه کمک کرد.

جبلی درباره حضور پوراحمد به عنوان بازیگر که بار‌ها خنده تماشاگران را به همراه داشت، گفت: ما فکر کردیم بهترین انتخاب است و مردم در نمایش‌های مردمی این نقش را با بازی آقای پوراحمد دوست داشتند.

یکی از سوالاتی که در این نشست مطرح شد، به حضور تکراری سارا بهرامی و حامد کمیلی مربوط بود که کمیلی در این باره توضیح داد: من یک بازیگرم و این مسأله برایم کمترین اهمیت را دارد. کل گروه بازیگران و فیلمنامه بیشترین اهمیت را دارد. سابقه بازی در مقابل خانم بهرامی دلیل خوبی برای رد کردن این کار نبود و البته این فیلم با آثار مشترک قبلی ما تفاوت دارد.

سارا بهرامی هم با بیان این‌که «چنین موضوعی برای من اصلا اهمیت ندارد و قبلا هم با آقای کمیلی زیاد کار کرده‌ام، اما قطعا «ترانه» این فیلم را بازی نکرده‌ام»، درباره پیش‌بینی‌اش از گرفتن دوباره جایزه در جشنواره فجر، گفت: من جایزه را خیلی دوست دارم و خدا را شکر می‌کنم که یک سیمرغ هم دارم، اما هرگز برای سیمرغ بازیگری نمی‌کنم. من در این مدت نقد‌هایی خوانده‌ام که دلم را شکسته، چون نوشته بودند این فیلم درباره فحش است و بعد ایموجی خنده گذاشته بودند و خدا را شکر که لمپنیسم بخشی از روشنفکری در این مملکت شده است.

این بازیگر تاکید کرد: قرار نیست من هر سال جایزه بگیرم، ولی تمام‌قد پای انتخابم می‌ایستم.
در این نشست پانته‌آ پناهی‌ها، ستاره پسیانی (بازیگر) و فردین خلعتبری (آهنگساز و نویسنده) هم از حاضران بودند.

برچسب ها: تدبیر24 ، بهرامی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها