بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۱۱۷۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۴
اگر فردوسی پور به میثاقی «میکروفن» نمی داد و او را برای گزارش به شهرهای دور و نزدیک نمی فرستاد چه می شد؟ اگر فردوسی پور میدان و مجال حضور در برنامه ۹۰ را فراهم نمی کرد آیا میثاقی این طور با اعتماد به نفس درباره خودش حرف می زد؟

تدبیر24»محمدحسین میثاقی که تند و فرزترین مجری حال حاضر شبکه ۳ است پس از اجرای برنامه آسیا ۲۰۱۹ در پوست خود نمی گنجد. او خوشحال و شادمان است و لابد دنیا را در چنگ خود می بیند، شاید به همین دلیل می گوید؛ «به نقطه ای رسیدم که برنامه ای مانند آسیا ۲۰۱۹ را اجرا کنم.»

میثاقی دلیل رسیدن به این نقطه را اما زحمات طاقت فرسا در رادیو و حضور مستمر در تلویزیون می داند.

عجب! او چرا در هیچ کجا یک توضیح کوتاه درباره فعالیت ها و کارآموزی هایش در برنامه ۹۰ نمی دهد؟

اگر فردوسی پور به میثاقی «میکروفن» نمی داد و او را برای گزارش به شهرهای دور و نزدیک نمی فرستاد چه می شد؟ اگر فردوسی پور میدان و مجال حضور در برنامه ۹۰ را فراهم نمی کرد آیا میثاقی این طور با اعتماد به نفس درباره خودش حرف می زد؟

محمدحسین میثاقی می گوید؛ «در شبکه ۳ هر کسی خوب و قوی کار کند از او حمایت می‌شود. حداقل در قبال من این‌طور بوده.»

خب باید هم این طور هم باشد. جواد خیابانی حتما در تمام این سال ها خیلی خوب و قوی کار کرده که تریبون این شبکه و شبکه های دیگر را به او می دهند.

حتما بعد از این که خیابانی به دو زبان آلمانی و ژاپنی کاملا مسلط شد، از شبکه ورزش دوباره همان گزارش های خاطره انگیز را به شبکه ۳ می برد! میثاقی هم یکی مثل خیابانی؛ لابد او در این سال ها آن قدر خوب بوده که کاملا خودجوش، برنامه آسیا ۲۰۱۹ را با این طرز اجرا به میثاقی داده اند.

میثاقی برای این که ثابت کند این برنامه و تیم او، چه عملکرد مشعشعی داشته اند می گوید؛ «ما در این برنامه بیش از شش و نیم میلیون پیامک داشتیم و نظراتی که از مخاطبان می‌گیریم، نشانه میزان مشارکت در برنامه‌مان بوده است.»

چه کسی گفته ارسال این همه پیامک نشانه موفقیت است؟ چرا به ماهیت برنامه آسیا ۲۰۱۹ که پخش زنده جام ملت های آسیا بود اشاره نمی کنید؟ پس مردم از کدام شبکه بازی ها را تماشا می کردند؟ وقتی همه چیز محدود می شود معلوم است که شهروندان برای تماشای فوتبال فقط یک انتخاب دارند. آن هم شبکه ۳ است.

این مساله در مورد برنامه ۹۰ نیز صدق می کند. اگر فرصتی فراهم می شد که چند برنامه ساز و مجری مسلط وارد این جریان می شدند، امروز فردوسی پور یکه تاز نبود و ماجراهایش در برنامه ۹۰ سوژه نمی شد.

می دانید مساله چیست؟ انتخاب ها محدود شده اند آقای میثاقی! ما خودمان، اینجا را دچار قحط الرجال کرده ایم؛ در غیر این صورت بازی به طرز عجیب و غریبی عوض می شد.


برچسب ها: تدبیر24 ، فردوسی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها