بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۱۷۹۵۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۱
گیلان‌خان خوش‌نواز، از پیشکسوتان حوزه موسیقی اقوام گیل و دیلم شب گذشته در سن ۹۵ سالگی در سکوت و انزوا دارفانی را وداع گفت.
تدبیر24»علی مغازه‌ای پژوهشگر موسیقی اقوام ایران با اعلام این خبر افزود: استاد گیلان خان خوش نواز از هنرمندان بسیار ارزشمند نقاره نواز قوم گیل و دیلم بود که سه شنبه شب شانزدهم بهمن ماه در سن ۹۵ سالگی دار فانی را وداع گفت. این هنرمند طی سال‌های گذشته ساکن روستای «بیدرون» منطقه سیاهکل بود که متاسفانه در سکوت و انزوا درگذشت. این هنرمند گیلانی به واقع یکی از هنرمندان خوش نواز موسیقی اقوام گیلان بود که توانسته بود به عنوان یکی از هنرمندان خوش نام سرشار از آرامش و خوبی به جامعه موسیقی معرفی شود.

وی ادامه داد: این استاد بدون اینکه هنرش را در غوغا و جنجال ارائه کند همواره به این موضوع اصرار داشت که هنر را از هنر نخواهد. او از جمله هنرمندانی بود که کمتر در جشنواره و رویدادی حضور پیدا می‌کرد و ارتزاق خود را با فعالیت دیگری انجام می داد. این هنرمند نمونه شاخصی از هویت و ارجمندی موسیقی اقوام ایران بود که رفتن مظلومانه و مهجورانه‌اش نشان‌گر این موضوع است که در هر حالی موسیقی اقوام همواره ارجمند بوده و آنچه از گذشته رسیده همواره تاکید بر بودنِ در جریان زندگی بدون قیل و قال بوده است.

این پژوهشگر در پایان گفت: به اعتقاد من موسیقی قومی را این افراد نگه داشته‌اند که پس از درگذشت آن‌ها ممکن است ساختارش تغییر کرده و به شکل دیگری به کارخود ادامه دهد. 

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها