بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۱۸۴۸۰
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۹
رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: الگو برداری نامناسب از فضای مجازی در بین نوجوانان، زنگ خطری برای خودکشی دانش آموزان است.
تدبیر24»علیرضا زارع با اشاره به اینکه عضو شدن نوجوانان به گروه‌ها و کانال‌هایی که شرایط مناسبی را ندارند برای دانش آموزان آسیب‌های بسیاری را به دنبال دارد، اضافه کرد: باید در مدارس ما ایجاد شرایط شادکامی در بین دانش آموزان افزایش یابد و هر چه این شرایط افزایش یابد دانش آموزان سالم تری به لحاظ روحی دارا خواهیم بود.

وی با بیان اینکه نوجوانان نحوه استفاده درست از فضای مجازی را نیاموختند، بیان کرد: این امر موجب شده است تا الگو برداری نادرستی از این فضا انجام شود که آسیب های بسیاری را نیز برای نوجوانان به وجود آورده است.

رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: ایجاد اورژانس اجتماعی در مدارس استان یکی از نیازهای اصلی برای مقابله با اینگونه آسیب ها است که متاسفانه به علت کمبود امکانات این کار محقق نشده است.

وی، تغییر برنامه غذایی و خواب دانش آموزان را یکی از علائم تمایل به خودکشی دانست و گفت: ترک فعالیت های لذت بخش، بخشیدن دارایی‌های ارزشمند، کناره گیری از روابط اجتماعی، تغییرات رفتاری، مطالعه بیش از اندازه در رابطه با مرگ و نداشتن تمرکز کافی در مدرسه و برای درس از دیگر عواملی هستند که باید جدی گرفته شوند و بعد از مشاهده آنان به مشاوران مراجعه کرد.

زارع در رابطه با عکس العمل خانواده ها در هنگام مشاهده اینگونه نشانه ها، بیان کرد: حتما با مشاوران ارتباط برقرار کنند و قبل از اینکه مشکلی به صورت جدی ایجاد شود از اتفاقات ناگوار جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه دانش آموزان در حاشیه شهرها بیشتر با این آسیب رو به رو هستند، افزود: هرچند آسیب های اجتماعی برای تمام اقشار جامعه وجود دارد اما حاشیه شهرها نیازمند توجه جدی تری هستند و باید فعالیت های پایدارتری در آن مناطق انجام شود.

رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی تاکید کرد: وجود تبعیض ها در خانواده بین فرزندان می‌تواند شرایط خودکشی و درگیر شدن فرزندان با آسیب های اجتماعی را فراهم کند.

زارع با اشاره به اینکه رقابت در میان دانش آموزان لازم است، عنوان کرد: نباید این رقابت‌ها از طرف خانواده ها به سمت رقابت‌های ناسالم سوق داده شود بلکه باید از ایجاد تبعیض‌ها و رقابت های ناسالم به طور جدی خودداری کرد.

وی با بیان اینکه پرداختن به موضوع اعتیاد در بین دانش آموزان مهم است، تاکید کرد: آسیب هایی مانند اعتیاد نیز وجود دارند اما مسئله خودکشی نیز باید به طور جدی مورد توجه قرار بگیرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها