بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۱۸۴۹۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۲
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به پیشرفت ۸۵درصدی سامانه جامع ارزی جزئیاتی از نحوه شفافیت ایجادشده توسط سامانه نیما را تشریح کرد.
تدبیر24» علی رهبری با بیان اینکه سامانه جامع ارزی تا کنون ۸۵ درصد پیشرفت داشته است، گفت: این سامانه امسال بیشترین پیشرفت را داشت و تعاملات آن با سامانه جامع تجارت تکمیل و به‌دلیل محدودیت‌های ارزی، سامانه نیما هم در آن ایجاد شد.

وی ادامه داد: ایجاد سامانه «نیما» یا «نظام یکپارچه معاملات ارزی» موجب شد بازرگان (واردکننده به‌عنوان متقاضی ارز و صادرکننده به‌عنوان عرضه‌کننده ارز) صراف و بانک عامل (شعبه ارزی) هر کدام در درگاه خود کار نمایند، بر این اساس معاملات ارزی در حوزه تجارت خارجی کشور شفاف و قابل سیاستگذاری و راهبری شد.

رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با تأکید بر اینکه سامانه نیما شفافیت خوبی در کشور ایجاد کرده است، گفت: به‌عنوان مثال، اگر یک صرافی بیش از حد نرمال خرید ارز داشته باشد و متناسب با آن، فروش ارز نداشته باشد، بانک مرکزی از طریق این سامانه متوجه می‌شود و می‌تواند دسترسی‌اش را برای خرید بیشتر ببندد و بعد از عرضه ارز‌ها دسترسی‌اش را برای خرید باز کند. در واقع این سامانه کمک می‌کند عوامل عدم تعادل بازار ارز شناسایی و مدیریت شوند. این ترکیب قوی و تعامل بین سامانه ارزی و سامانه تجاری کشور امسال شکل گرفت و از مهر ماه توانست معاملات ارزی را مدیریت و تعادل نسبتاً قابل قبولی در بازار ارز ایجاد کند.

رهبری در خصوص سامانه جامع گمرکی گفت: این سامانه هم تاکنون پیشرفت ۷۵ درصدی داشته است که بیشتر ایراداتش در زمینه تبادل اطلاعات با سامانه‌های دیگرست که امیدوارم به‌زودی رفع شود.

وی سامانه جامع بیمه را دارای کمترین پیشرفت دانست و عنوان کرد: این سامانه تا کنون ۱۰ درصد پیشرفت داشته است و علی‌رغم پیگیری‌های مکرر، تبادل اطلاعات مناسبی بین سامانه جامع بیمه (بیمه مرکزی) و سامانه جامع تجارت شکل نگرفته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها