بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۱۸۵۴۴
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۶
مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه مردم از دستگاه قضایی راضی نیستند، گفت: باید رابطه بین دستگاه قضایی و حوزه علمیه تقویت شود.
تدبیر24»آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی ظهر امروز در جلسه درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم، با نقل روایتی از رسول گرامی اسلام اظهار داشت: بر‌اساس این روایت، میانه‌روی یک‌نیمه معیشت و خوش‌خلقی یک نیمه دین است.

وی افزود: در کلمات معصومین مبالغه‌ای وجود ندارد و اگر می‌فرمایند میانه‌روی نصف معیشت بوده واقعاً این‌گونه است، مثلاً اگر مردم صرفه‌جویی در مصارف آب، برق و گاز داشته باشند مجموع آن در مملکت صرفه اقتصادی بالایی به دنبال خواهد داشت.

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به محدود بودن منابع گفت: امکاناتی که خداوند در روی زمین آفریده محدود بوده و باید در مصرف آن دقت کرده و رعایت کنیم، اگر این کار را نکنیم با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد.

آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان دلایل بالا بودن نقش حسن خلق در زندگی انسان از سوی پیامبر اکرم (ص) ابراز کرد: مجموعه بیان، رفتار و عمل خوب حسن خلق را تشکیل می‌دهند، حضرت محمد (ص) طرفداری زیادی از حسن خلق در میان مردم داشتند و این‌ها همه حاکی از اهمیت حسن خلق است.

وی در ادامه درباره مسئله دادگستری و انتصاب رئیس جدید قوه قضاییه به بیان تذکراتی به‌صورت عام پرداخت و گفت: مردم از دستگاه قضایی راضی نیستند و مشکل‌دارند که باید این مشکلات حل شود.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به مسئله طولانی شدن رسیدگی به پرونده‌ها گفت: یکی از دلایل این مسئله را فزونی پرونده‌ها بیان می‌کنند، این مسئله فرهنگی بوده و باید به مردم آموزش داده شود تا بین خود اختلافات را حل‌وفصل کنند تا کار به دادگاه و رسیدگی قضایی نکشد.

آیت‌الله مکارم شیرازی تشریفات رسیدگی به پرونده‌ها را یکی دیگر از دلایل بالا بودن حجم پرونده‌ها بیان و تصریح کرد: وقتی تشریفات زیاد شد سبب طولانی شدن زمان رسیدگی به پرونده‌ها می‌شود، عامل دیگر طولانی کردن زمان رسیدگی به‌صورت عمد از سوی وکلا است که باید جلوی سوءاستفاده این‌ها گرفته شود.

وی ادامه داد: انسان باید موازین شرع را رعایت کرده و دفاع از حق کند، نباید وکلا رسیدگی به پرونده را طولانی کنند، مشکل دیگر ارتباط کم دستگاه قضایی با حوزه علمیه است، خیلی از مسائل راه‌حل شرعی و قانونی دارد، اما وقتی این ارتباط کم باشد مشکل ایجاد می‌کند.

مرجع تقلید شیعیان مطرح کرد: در دوره رئیس قوه قضاییه قبل حل مشکل مهریه را مطرح کردیم که نباید این‌همه جوان به خاطر نداشتن توان مالی برای پرداخت مهریه در زندان باشند، اما این حرف ما جدی گرفته نشد.

آیت‌الله مکارم شیرازی با تأکید بر اینکه باید رابطه بین دستگاه قضایی و حوزه علمیه تقویت شود، گفت: مسئولان باید کاری کنند که یک تحول در تشکیلات قضایی پیدا شود، خوشبختانه حجت‌الاسلام رئیسی رئیس جدید قوه قضاییه پیچ‌وخم‌های دستگاه قضا را می‌دانند و مشکلات را باید یکی‌یکی فهرست و در حل آن‌ها تلاش کنند.

وی عنوان کرد: افتتاح ۲۴۲ حساب بانکی برای پسر هشت‌ساله خود جرم کلانی بوده که اخیراً یکی از مجرمان دستگیرشده انجام داده است، چرا وقتی‌که یک جرمی در کشور کلان می‌شود به فکر می‌افتند و به دنبال اعاده حق مردم می‌روند، این‌ها برای نظام جمهوری اسلامی سزاوار نیست.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: امیدواریم این تذکرات خیرخواهانه موردتوجه قرار بگیرند، زیرا رضایت مردم سبب امیدواری آن‌ها و ناامید شدن بیگانگان می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها