بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۱۸۶۸۰
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۰
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در جلسه این کمیسیون وزیر خارجه ضمن محکوم کردن اقدام احتمالی آمریکا در گنجاندن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی، این اقدام را دارای خطرات زیادی دانست که اگر آمریکا آن را اجرایی کند ایران عمل متقابل انجام می‌دهد.
تدبیر24»علی نجفی خوشرودی در توضیح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این جلسه با حضور ظریف؛ وزیر خارجه برای بررسی آخرین تحولات سیاست خارجی و برنامه‌ها و اقدامات دستگاه دیپلماسی برگزار شد.

وی افزود: آقای ظریف در این جلسه با اشاره به اعلام آمریکا مبنی بر گنجاندن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی، این اقدام احتمالی آمریکا را محکوم و تاکید کرد چنین اقدامی خطرات زیادی ایجاد می‌کند اگر چه جمهوری اسلامی ایران به دنبال تنش نبوده و نیست ولی چنانچه آمریکا چنین تصمیمی بگیرد ایران نیز عمل متقابل خواهد کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: آقای ظریف در این راستا درباره اقدامات وزارت خارجه از جمله ارسال یادداشت به سفارت سویس در تهران به عنوان حافظ منافع آمریکا توضیح داد.

نجفی اضافه کرد همچنین وزیر خارجه با انتقاد از بیانیه اخیر گروه هفت آن را نقض برجام از سوی کشورهای طرف توافقنامه که عضو این گروه هستند، دانست.

نجفی ادامه داد: آقای ظریف سفرهای متبادله اخیر با عراق را تاریخی خواند و در این جلسه دستاوردهای این سفرها از جمله توافق برای لایروبی اروند، توافق برای صدور روادید زیارتی رایگان در روابط دو کشور، تصمیم به توسعه روابط اقتصادی و موارد دیگر را تشریح کرد.

وی اهتمام به تقویت دیپلماسی اقتصادی و بهره گیری از ظرفیت روابط با همسایگان، اقدامات بازدارنده آمریکا در ارسال کمک‌های انسان دوستانه به سیل زدگان ایران، تروریسم اقتصادی آمریکا، نقش رژیم صهیونیستی، آخرین وضعیت اجرای اینستکس، طرح مجلس برای تروریست خواندن نیروهای نظامی آمریکا در منطقه در صورت اقدام احتمالی آمریکا علیه سپاه را از دیگر مواردی عنوان کرد که از سوی وزیر خارجه و اعضای کمیسیون امنیت ملی در این جلسه مطرح شده است.
برچسب ها: ظریف ، آمریکا ، ایران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها