بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۱۸۷۵۰
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۹
چهار آیین گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۰ هزار و ۳۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار تومان است.
تدبیر24»برومند چهار آیین عضو هئیت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۵۰۰ تا ۱۰ هزار و ۳۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار تومان است.

وی عرضه مرغ با نرخ‌های بالاتر از ۱۴ هزار تومان را گران فروشی دانست و افزود: با توجه به آنکه عرضه مرغ‌های کنونی مربوط به جوجه ریزی ۱۰ اسفند ماه به بعد است، از این رو به سبب کاهش قیمت جوجه در آن مقطع زمانی فروش مرغ با نرخ‌های ۱۵ و ۱۶ هزار تومان در خرده فروشی‌ها تخلف محسوب می‌شود که همواره مردم می‌توانند گزارش گران فروشی مغازه‌ها را با سامانه ۱۲۴ در جریان بگذارند تا در اسرع وقت به شکایت آن‌ها رسیدگی شود.

چهار آیین نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار و ۸۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها را ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار تومان اعلام کرد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه قیمت واقعی مرغ با نرخ مصوب تنظیم بازار تفاوت معناداری ندارد، بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت ذرت، کنجاله سویا، واکسن و سایر ریز مغذی‌ها نرخ مصوبی که از سوی کارگروه تنظیم بازار اعلام‌می شود، جوابگوی هزینه مرغداران نیست. از این رو انتظار می‌رود مسئولان ذی ربط براساس هزینه واقعی تولید نرخ مصوب را اعلام کنند.

وی با انتقاد از نبود آمار دقیق مبنی بر میزان جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری گفت: ماده ۵ قانون دسترسی به اطلاعات آزاد دولت را موظف کرده است تا اطلاعات پایه را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد، تا آن‌ها بتوانند برنامه ریزی دقیقی برای تولید داشته باشند. این در حالی است که سیگنال‌های پایه تولید از سه ماه گذشته به طور شفاف در اختیار تولیدکنندگان قرار نگرفته است.

عضو هئیت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی درباره آینده قیمت مرغ در بازار افزود: با توجه به پیش بینی کاهش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری پیش بینی می‌شود که ظرف هفته آینده قیمت مرغ زنده به مرز ۱۰ تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ و مرغ آماده به طبخ در کانال ۱۶ هزار تومان قرار بگیرد.

وی ادامه داد: با توجه به مشکلات تامین نهاده‌های دامی و نگرانی و تردید مرغداران در تامین کنجاله سویا ۲۵ تا ۳۰ درصد مرغداران حاضر به جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری نیستند.

چهار آیین واردات مرغ را بی توجهی به شعار سال دانست و گفت: ظرفیت تولید مرغ در داخل ۱.۵ برابر بیش از ظرفیت کنونی است، از این رو واردات گوشت مرغ در سال رونق تولید توجیه اقتصادی ندارد.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه نیازی به واردات مرغ نداریم، تصریح کرد: در سال رونق تولید، تشکل‌ها با واردات گوشت مرغ به شدت مخالف هستند چرا که در صورت اقتصادی نبودن تولید، واحد‌های مرغداری حاضر به ادامه فعالیت نیستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها