بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۱۱۹۰۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۶
قیمت برنج در بازار در آستانه ماه رمضان افزایش یافته و به قیمت کیلویی ۲۰ تا بیش از ۲۴ هزار تومان رسیده است.
تدبیر24»قیمت انواع برنج ایرانی در بازار از اواخر سال گذشته رو به افزایش رفت و از کیلویی ۱۲ تا ۱۴ هزار تومان در بهمن‌ماه سال گذشته به کیلویی ۲۰ تا بیش از ۲۴ هزار تومان در بازار رسیده است و فروشندگان این محصول استراتژیک در سطح خرده‌فروشی و عمده‌فروشی مدعی هستند که واسطه‌هایی که برای آن‌ها کالا تأمین می‌کنند نه تنها به اندازه کافی برنج به آن‌ها نمی‌فروشند، بلکه قیمت آن را بی‌رویه بالا برده‌اند و پاسخ مناسبی در این زمینه به فروشندگان نمی‌دهند.

یکی از فروشندگان برنج در منطقه خیابان انقلاب تهران در این زمینه گفت: نه تنها قیمت برنج افزایش یافته است بلکه ما فروشندگان نمی‌توانیم به هر اندازه که مردم یا ادارات از ما برنج می‌خواهند پاسخگو باشیم، چرا که نمی‌دانیم آیا می‌توانیم در ازای آن دوباره خرید کنیم و عمده‌فروشان به ما برنج می‌فروشند یا خیر؟

وی افزود: قیمت برنج طارم درجه یک بدون شکستگی یا ناخالصی هم اکنون در بازار بین ۲۰ تا ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان است و هر کیلوگرم برنج هاشمی درجه یک بدون ناخالصی نیز بین ۲۴ تا ۲۵ هزار تومان است.

این فروشنده برنج ادامه داد: مشخص نیست که چرا واسطه‌ها و عمده‌فروشان برنج قیمت این محصول را در آستانه ماه رمضان بالا برده‌اند و علت این گرانی چیست، اما دستگاه‌های نظارتی باید با این گران‌فروشی که دلیل خاصی هم ندارد برخورد کنند.

به گفته او از بهمن‌ماه سال گذشته تاکنون روند افزایش قیمت برنج ایرانی آنقدر غیرطبیعی و غیرقابل پیش‌بینی بوده که خود ما هم نمی‌توانیم هیچ برآورد و پیش‌بینی درباره آینده بازار آن داشته باشیم و بنابراین دیگر مانند گذشته نمی‌توانیم به مشتریان که مصرف‌کنندگان جزء یا خریداران بزرگی مانند ادارات هستند برنج بفروشیم.

به گزارش ایسنا، در حالی قیمت برنج در آستانه ماه مبارک رمضان افزایش یافته است که ستاد تنظیم بازار قیمت و چگونگی توزیع کالاهای اساسی از جمله برنج برای تنظیم بازار ماه رمضان را امروز اعلام کرد و دستگاه‌های نظارتی باید هر چه سریع‌تر وارد عمل شده و با این گران‌فروشی که دلیل مشخصی هم ندارد برخورد کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها