ايران و مثلث جديد بازار نفت‌ عليرضاسلطاني

ايران و مثلث جديد بازار نفت‌

به نظر مي‌رسد از اين پس بايد کم‌کم به جاي کلمه اوپک از کلمه کشورهاي عمده توليدکننده نفت استفاده و به کاربرد آن عادت کرد
تشدید خشونت‌های خانگی علیه زنان در ایام کرونا مینو مرتاضی

تشدید خشونت‌های خانگی علیه زنان در ایام کرونا

فرهنگ‌ها به دلیل نقشی که در ساخت نقش‌ها، انتظارات و ارزش‌ها در جامعه و خانواده دارند، در گسترش یا کاهش خشونت‌ها در جامعه و خانواده نقش موثر ایفا می‌کنند.
چهارشنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 27
کد خبر: ۱۱۹۱۴۸
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۵
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن توصیه به عدم مصرف زولبیا و بامیه در هنگام افطار و سحر، بهترین نوع شیرینی‌ها به ویژه در زمان افطار را شیرینی‌های طبیعی همچون خرما، مویز و عسل دانست.
تدبیر24»دکتر کاظم کاظمینی با اشاره به اینکه شیرینی‌های زولبیا و بامیه اغذیه مناسبی برای زمان افطار و سحر نیستند، اظهار کرد: اگر چه افراد برای تأمین انرژی از دست رفته در طول روز به یک ماده شیرینی با جذب سریع در زمان افطار نیاز دارند اما نوع شیرینی نیز بسیار مهم است.

وی با تاکید بر اینکه بدن در زمان افطار نیاز شدیدی به ماده غذایی دارد، گفت: هر ماده‌ای که در زمان افطار به فرد روزه‌دار برسد، به سرعت جذب بدن وی می‌شود لذا بهترین گزینه، استفاده از شیرینی‌های طبیعی همچون خرما، مویز و عسل است.

این متخصص طب ایرانی با اشاره به عدم استفاده از شیرینی‌های موجود در بازار، خاطرنشان کرد: شیرینی‌هایی مانند زولبیا و بامیه با توجه به اینکه نحوه تهیه، پخت و مواد اولیه آن‌ها مشخص نیست و از طرفی حاوی قند و روغن زیادی هستند، برای شروع افطار مناسب نیستند.

وی با بیان اینکه افراد می‌توانند بعد از افطار اقدام به مصرف زولبیا و بامیه کنند، گفت: البته توجه به این نکته ضروری است که مصرف زیاد این شیرینی‌ها به دلیل ایجاد بی‌اشتهایی در افراد در هنگام سحر و البته بروز چاقی، توصیه نمی‌شود.

کاظمینی در پایان تاکید کرد: حتماً مسواک زدن بعد از مصرف این نوع شیرینی به دلیل قند و چربی زیاد، ضروری است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها