بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۱۹۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸
وزیر بهداشت به سوالی درباره علت تغییرات مدیریتی در سازمان غذا و دارو و همچنین مباحث مطرح شده مبنی بر جدایی حوزه "غذا" از سازمان غذا و دارو پاسخ داد.
تدبیر24»با رفتن دکتر مهدی پیرصالحی از سازمان غذا و دارو و نشستن دکتر محمدرضا شانه‌ساز بر مسند سرپرستی این سازمان، اما و اگرهایی درباره تغییر رویکرد وزیر بهداشت نسبت به حوزه دارو مطرح شد، اما دکتر سعید نمکی درباره علت تغییر و تحولات مدیریتی در حوزه داروی کشور، اعلام کرد: بنده در وزارت بهداشت ساز و کاری را در حمایت از تولید داخل برای همکارانم تعریف کرده‌ام. بر همین اساس هم یکی از پاکیزه‌ترین دوستان و برادرانم را یعنی آقای دکتر پیرصالحی را بر مسند سازمان غذا و دارو منسوب کردم؛ چرا که یکی از بهترین، پاکیزه‌ترین و خوش سابقه‌ترین مدیرانی هستند که می‌شناسم، اما در ادامه کار فکر کردم ساز و کارهای مناسب برای مقابله با هجمه‌های دشمن به دست این عزیزان فراهم نشده و باید مجدداً با ساز و کاری جدید و با یک آرایش مناسب جدید اقدام کنیم که این کار را آغاز کردیم و در مجموعه سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی به عنوان یک قرارگاه عمل کردیم.


تغییرات مدیریتی دارو به معنای تسریع در کارهاست

در همین راستا دکتر سعید نمکی، در پاسخ به سوالی درباره علت تغییر دوباره در سازمان غذا و دارو گفت: رویکرد ما در سازمان غذا و دارو تغییری نکرده است، اما تغییرات مدیریتی به این معنی است که برنامه‌ها و اقدامات‌مان مقداری تسریع خواهد شد و وضعیت در این سازمان قرارگاهی‌تر می‌شود.


وی در ادامه درباره برخی اظهارات مطرح شده مبنی بر تفکیک حوزه غذا از سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: خیر، خیر. اصلا چنین مساله‌ای وجود ندارد و با چنین موضوعی اصلا موافق نیستم.

بنابراین باید دید قرارگاه غذا و دارو که به گفته وزیر بهداشت برای مقابله با شرایط پیچیده کنونی شکل گرفته، می‌تواند در حوزه تامین داروی مورد نیاز مردم، حمایت و ایجاد بستر مناسب برای رشد تولیدات با کیفیت در حوزه سلامت، با قدرت عمل کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها