بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۱۹۶۴۲
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۳
یک نویسنده سعودی از موضع قاهره، به این دلیل که در اتهام زنی به ایران در حادثه اخیر دریای عمان از حکومت سعودی دنباله‌روی نکرده، انتقاد کرد.
 تدبیر24»ادعاهای عربستان سعودی و شخص ولیعهد آن علیه ایران در ماجرای حمله به دو نفت‌کش در دریای عمان، حتی با تردیدهایی در میان همپیمانان منطقه‌ای ریاض همراه شده، و در منطقه به جز امارات طرفداری پیدا نکرده است.

در همین راستا، «خالد الدخیل» نویسنده سعودی از موضع بی‌طرفانه مصر درخصوص حادثه عمان انتقاد و این کشور را متهم به ابهام‌گویی کرده است.

الدخیل در پیامی در توییتر نوشت: موضع مصر در قبال نقش ایران چیست؟ از تابستان 2013 مصر موضعی واضح در این‌باره صادر نکرده است.»

وی در این پیام توییتری خود، که با واکنش‌های زیادی همراه شده است، نوشت: «مصر از ذکر نام ایران در اظهاراتش خودداری می‌کند، و اظهارنظرهایی روتین، مانند "امنیت خلیج‌فارس امنیت مصر است" بیان می‌کند. منافع مصر از این اظهارات چیست؟ آیا مصر قبول می‌کند که ایران یا شبه‌نظامیان تحت حمایت آن، از طریق آن در کشورهای عربی مداخله کنند؟»

مصر، که از اعضای ائتلاف چهارگانه تحریم‌کننده علیه قطر است، هیچ‌گونه روابط دیپلماتیک با ایران ندارد.

«احمد حافظ» سخنگوی رسمی وزارت خارجه مصر، روز پنجشنبه همزمان با وقوع حادثه حمله به دو نفت‌کش در دریای عمان، اعلام کرد که قاهره نگرانی خود درخصوص برخی گزارش‌ها مبنی بر حمله بر دو نفت‌کش در خلیج عمان را ابراز می‌کند.

پیشتر نیز روزنامه «نیویورک‌تایمز» نوشته است، کشورهای اروپایی به‌دلیل بی‌اعتمادی به سیاست‌های دولت «دونالد ترامپ» و رویکرد ستیزه‌جویانه آمریکا علیه ایران، درخصوص نتیجه‌گیری درباره ابعاد و طرف‌های مسئول در حادثه عمان جانب احتیاط پیشه گرفته‌اند. آنها با علم به سیاست‌های مبالغه‌آمیز واشنگتن علیه ایران و سوءتعبیرهای این کشور از داده‌های اطلاعاتی از دولت ترامپ خواسته‌اند شواهد محکمه‌پسند درباره ادعاهای خود علیه ایران ارائه کنند.

ایندیپندنت: وزرای خارجه اروپا از ادعاهای آمریکا علیه ایران درباره حادثه دریای عمان قانع نشدند

یک روزنامه انگلیسی گزارش داد که وزرای خارجه اتحادیه اروپا از ادعاهای آمریکا در خصوص دست داشتن ایران در حمله به دو کشتی در دریای عمان قانع نشده و خواستار تحقیقات مستقل هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا اظهار داشتند، ادعای آمریکا درخصوص نقش داشتن ایران در حادثه دو نفتکش در دریای عمان، فاقد شواهد کافی است.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، در عین حال اعضای شورای اروپا در نشست روز دوشنبه، از انجام تحقیقات مستقل در این رابطه توسط سازمان ملل استقبال کردند.

«هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان در این باره گفت: «باید به گرد‌آوری اطلاعات ادامه دهیم». وی افزود: «ما اطلاعات سرویس‌های اطلاعاتی آمریکایی و بریتانیایی را داریم که در این مورد فرضیاتی را مطرح کرده‌اند و برای اینکه مطمئن شویم با اطلاعاتی که خودمان داریم، مقایسه می‌کنیم (با این حال) باید در این مورد بسیار با دقت عمل شود و ما در این زمینه با شرکایمان صحبت خواهیم کرد».

«استف بلوک» وزیر امور خارجه هلند گفت: «هلند به هرگونه شفاف‌سازی که قابل دست‌یابی باشد علاقه‌مند است».

«جین اسلبورن» وزیر امور خارجه لوکزامبورگ گفت: «معتقدم وظیفه اصلی وزرای امور خارجه اجتناب از جنگ است. باید این کار را همین امروز انجام دهیم. همانطور که ۱۶ سال پیش یقین داشتم اکنون نیز باور دارم نباید فکر کنیم می‌توان مسائل خاورمیانه را با اسلحه حل کرد».

«پکا هاویستو» وزیر امور خارجه فنلاند تصریح کرد کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید پیش از هرگونه جمع‌بندی، به شواهدی کامل دست یافته باشند. او گفت:‌ «من از خط مشی دبیرکل سازمان ملل آقای گوترش که تحقیقات کامل درباره تمام حقایق موجود برای درک آن‌چه واقعاً رخ داده و یافتن مقصر این حادثه انجام شود، حمایت می‌کنم».

«انزو موآورو» وزیر امور خارجه ایتالیا گفت: «ما این‌طور فکر می‌کنیم که فضا برای یافتن راهی برای صلح و ثبات در جهان وجود دارد».

«هریت بالدوین» نماینده انگلیس در این نشست که حامی دیدگاه آمریکا است گفت: «اکنون ما طی تعطیلات آخر هفته به این جمع‌بندی رسیده‌ایم و اطمینان داریم این حادثه کار ایران بوده و آماده‌ایم اطمینان حاصل کنیم که این راه آبی کلیدی برای عبور و مرور کشتی‌ها باز می‌ماند».

بالدوین به‌جای «جرمی هانت» وزیر امور خارجه انگلیس در این نشست شرکت کرد. هانت که به‌دنبال تصاحب مقام نخست‌وزیری بریتانیا است، برای انجام فعالیت‌های انتخاباتی در لندن مانده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها