بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۲۰۳۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۱
عملیات بازگشت حجاج از فردا (۲۵ مردادماه) با ۹ هواپیمای شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (ایران ایر) آغاز می‌شود که تا ۲۳ روز ادامه خواهد داشت.
تدبیر24»در عملیات بازگشت، بیش از ۸۸ هزار و ۵۶۱ زائر در مدت ۲۳ روز از دو فرودگاه جده و مدینه راهی وطن می‌شوند.

عملیات بازگشت حجاج تا ۱۷ شهریورماه ادامه می‌یابد.

بازگشت زائران ایرانی در قالب ۳۶۱ پرواز توسط هواپیمایی ایران‌ایر ادامه خواهد داشت که در این ۲۳ روز زائران به ۱۹ فرودگاه کشور در استان‌های مختلف می‌رسند.

 ۱۷۶ پرواز از جده و ۱۸۵ پرواز از مدینه به سمت ۱۹ ایستگاه مورد نظر حجاج را جابجا می‌کنند.

هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نیز عملیات رفت زائران را در ٣٠ روز انجام داد که روز ١٥ مرداد به پایان رسید.

تعداد پروازها در این مدت ٣٦۱ پرواز بود که ٤٣ درصد آن به فرودگاه جده و ٥٧ درصد آن به فرودگاه مدینه بود.

روابط عمومی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که میزان میانگین تاخیرها در پروازهای اعزام زائران حج ١٩ دقیقه بوده است که نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشت.

 همه ایستگاه‌های عملیاتی هما در استان‌های پروازی در زمان بازگشت حجاج پاسخگو خواهند بود.

عملیات امسال برای نخستین بار و در پی تصمیم عربستان با هواپیماهای ملکی ایران‌ایر انجام شد.

سعودی‌ها اعلام کردند ایران‌ایر برای پرواز انتقال حجاج به عربستان باید فقط از هواپیماهای ملکی خود استفاده کند و حق استفاده از هواپیماهای هیچ شرکت هواپیمایی داخلی و خارجی دیگری را ندارد.

ایران و عربستان یک توافق دیرینه دارند که هر سال در زمان حج ۵۰ درصد پروازهای حج را شرکت‌های هواپیمایی سعودی و ۵۰ درصد دیگر را ایرلاین‌های ایرانی انجام دهند. اما بعد از سال ٩٤، برخی تفاهم‌نامه‌ها و توافق‌ها بین دو کشور دچار چالش شد که حج از جمله آنها بود.

در عملیات اعزام زائران ۶۱ نفر خلبان، ۲۶ کمک خلبان، ۱۳مهندس پرواز، ۸۰ سرمهماندار و ۳۰۰ مهماندار حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها