بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۱۲۰۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۶
کارشناسان محیط زیست بر نقش عامل انسانی در شروع آتش‌سوزی‌های جنگلی در منطقه آمازون تاکید کردند.


تدبیر24»به گزارش ایسنا، سازمان‌ها و محققان محیط زیستی اظهار داشتند که حریق در جنگل‌های آمازون رو به گسترش است و این اقدام توسط افرادی انجام گرفته که به دنبال پاکسازی زمین از درختان و گونه‌های گیاهی بوده تا فعالیت‌های خود را گسترش دهند.

به گفته کارشناسان، در فصول خشک سال نیز جنگل‌های آمازون برخلاف مناطق جنگلی در کالیفرنیا و استرالیا از رطوبت کافی برخوردار هستند تا به سرعت دچار حریق گسترده نشوند و به همین دلیل بخش عظیمی از این آتش‌سوزی‌ها به عمد انجام گرفته است.

پیش از این نیز مرکز تحقیقات فضایی برزیل اعلام کرد که تعداد حریق‌های جنگلی در این کشور ۸۰ درصد بیش از سال گذشته بوده‌است که بیش از نیمی از آن‌ها در منطقه آمازون رخ داده‌است.

جنگل‌های آمازون حدود ۲۰ درصد از اکسیژن مورد نیاز جهان را تولید کرده و اغلب با عنوان "ریه‌های زمین" شناخته می‌شوند. به گفته کارشناسان در صورت تخریب این جنگل‌ها شاهد تولید آلاینده کربن که عامل اصلی تغییرات اقلیمی است خواهیم بود.  

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری CNN، وزارت محیط زیست برزیل اعلام کرده خشکی هوا، وزش باد و گرما عامل این آتش‌سوزی‌های گسترده بوده؛ هرچند کارشناسان معتقدند این آتش‌سوزی‌ها قطعا از عامل انسانی نشات گرفته‌اند.

انتهای پیام

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها