بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۱۲۰۵۸۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰
موسوی:
سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: آمریکایی‌ها باید قبول کنند که سیاست تحریم یک سیاست شکست خورده است.
تدبیر24»سید عباس موسوی  در واکنش به تحریم‌های جدید ایالات متحده آمریکا خاطرنشان کرد: تحریم اعلام شده موضوع جدیدی نبوده و  فقط تحریم‌های قدیمی به شکل دیگری بیان شده است.

موسوی افزود: ایران از اولین تحریمها که در نوع خود از سخت ترین تحریم ها بوده است راه خود را پیدا کرده و با اتکای به توانایی های داخلی و همکاری با  کشورهای دوست به رشد و توسعه خود ادامه خواهد داد.

 سخنگوی وزارت امور خارجه سیاست خارجی آمریکا را سیاستی سردرگم و درمانده دانست که جز زورگویی، یکجانبه گرایی و اعمال تروریسم اقتصادی علیه دیگران مبنای دیگری نداشته و فاقد توانمندی لازم برای هرگونه ابتکار معقول و پویای دیپلماتیک برای حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات با سایر کشورهاست.

موسوی در ادامه اظهار داشت:  امیدوارم دولتمردان آمریکا درک کنند که آنها دیگر تنها ابر قدرت اقتصادی جهان نیستند و کشورهای زیادی هستند که مایلند از بازار ایران و فرصت های اقتصادی روابط خوب با ایران بهره مند شوند.

وی افزود: آمریکایی ها باید قبول کنند که سیاست تحریم یک سیاست شکست خورده است و استفاده بیش از حد از این حربه و تبدیل دلار به سلاح باعث شده است که اعتبار آمریکا و اقتصاد آن در جامعه بین المللی به شدت زیر سوال رفته و دوران قبول آمریکا به عنوان یک شریک اقتصادی معتبر تمام شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه از همه اعضای جامعه بین المللی دعوت کرد به فکر نظام تجاری و اقتصادی جدیدی  باشند که در آن تاثیر اقدامات خصمانه آمریکا علیه توسعه و تجارت آزاد بین المللی به حداقل برسد.

موسوی همچنین تصریح کرد: یکبار دیگر تاکید می کنیم ملت ایران یک ملت آزاده و صلح دوست است و آمادگی دارد با همه ملتها و دولتهایی که با احترام و موضع برابر با آن روبرو شوند، تعامل نماید.

وی افزود: دولت آمریکا با توقف اجرای تعهدات خود در توافق هسته ای و در ادامه نقض برجام، علاوه بر نقض تعهدات بین المللی خود به زیان ایالات متحده رفتار کرده و میلیاردها دلار قرارداد بین شرکتهای خود و شرکتهای ایرانی بخصوص در صنعت هوانوردی را نقض کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تاکید کرد: ما راه تعامل را باز نگاه داشته‌ایم هم اکنون توپ در زمین آمریکایی‌ها است و  آنها باید شجاعانه اشتباه خود در نقض توافق هسته ای را پذیرفته و تعهدات خود را به اجرا در آورند و در آن صورت در قالب راه کارهای پیش بینی شده برجام مانند سایر اعضا می توانند با کشور ما تعامل کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها