بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۲۰۸۹۴
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴
وزیر امورخارجه کشورمان نشست کمیته قانون اساسی سوریه را تنها آغاز یک روند سیاسی در این کشور دانست و گفت: ما همواره تاکید کرده‌ایم که تمامیت ارضی سوریه باید حفظ شود.
تدبیر24»محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه ایران پس از دیدار با همتایان روس و ترک خود در ژنو در چارچوب مذاکرات آستانه، در یک کنفرانس خبری مشترک گفت که برگزاری نشست کمیته قانون اساسی سوریه تنها آغاز یک روند سیاسی در این کشور است.

ظریف ادامه داد: کمیته قانون اساسی روز چهارشنبه برگزار خواهد شد و این، آغاز روند سخت و طولانی حل سیاسی بحران سوریه خواهد بود. آنچه اهمیت دارد این است که این روند برای مردم سوریه قابل قبول و نشان دهنده نتیجه کار و تلاش‌های آنها است.

وی خاطر نشان کرد: روند حل سیاسی بحران سوریه در نتیجه تلاش‌های تضمین کنندگان مذاکرات آستانه (ایران، روسیه، ترکیه) و تلاش نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه ممکن شد.

وزیر امورخارجه ایران همچنین گفت: این حقیقت بسیار حائز اهمیت است که هر سه کشور ضامن همواره روی حفظ تمامیت ارضی سوریه تاکید داشته‌اند. ایران بر این باور است که خاک سوریه باید توسط نیروهای سوری و دولت کنترل شود، کسانی که مسئول تضمین امنیت کشور و مرزهای آن هستند.

ظریف افزود: جامعه بین‌الملل نیز می‌بایست از حل سیاسی مناقشات سوریه حمایت کند. هیچ راه‌حل نظامی برای بحران سوریه وجود ندارد.

وی تصریح کرد: البته باید توجه داشت که درباره اهمیت کمیته قانون اساسی که وظیفه آن ارتقاء قانون اساسی است، اغراق نشود. مسائل دیگری نیز وجود دارد؛ همچون مشکلات انسان دوستانه، مسئله زندانیان و آوارگان که باید به‌طور موفقیت‌آمیز به خانه‌هایشان بازگردند.

همچنین در این کنفرانس خبری، سرگئی لاوروف وزیر امورخارجه روسیه تاکید کرد که تهران، مسکو و آنکارا به همکاری خود با تمام طرف‌های سوری برای تثبیت اوضاع در سوریه و نابودی تروریست‌ها ادامه خواهند داد.

وی در ادامه با اشاره به بیانیه مشترک وزیران امورخارجه ایران، روسیه و ترکیه در ژنو که یک روز پیش از برگزاری اولین نشست کمیته قانونی اساسی سوریه با یکدیگر دیدار کردند، اظهار داشت: این بیانیه تاکید می‌کند که ما کاملا به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه متعهد هستیم. ما همچنین بر عزم خود برای حذف کامل تروریست‌ها در تمام اشکال آن در این کشور تاکید داریم.

لاوروف با اشاره به حضور نیروهای تحت رهبری آمریکا در سوریه گفت که استقرار این نیروها غیر قانونی است و حضور ایران، روسیه و ترکیه در سوریه از سوی دولت این کشور تائید شده است.

وی همچنین تاکید کرد: حضور غیر قانونی آمریکا در سوریه کاملا با حضور ایران، روسیه و ترکیه متفاوت است.

مولود چاووش اوغلو وزیر امورخارجه ترکیه نیز در این نشست خبری تصریح کرد: آغاز فعالیت‌های کمیته قانونی اساسی سوریه پیروزی روند آستانه و توانایی آن برای تحقق نتایج را ثابت کرده است.

چاووش اوغلو همچنین راه برقرای ثبات در سوریه را گفت‌وگو میان دولت و مخالفان دانست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها