بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۲۱۰۷۵
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۲
سفیر انگلیس در تهران، به انتقاد آمریکا و رژیم صهیونیستی از کشورهای اروپایی به دلیل پیوستن به اینستکس واکنش نشان داد.
تدبیر24»«راب مک ایر» سفیر انگلیس در تهران با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: لحن بعضی عکس العمل ها به بیانیه مشترک انگلیس، آلمان و انگلیس تعجب آور است. ما همواره نگرانی خود را نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران ابراز می نماییم. ولی INSTEX نشان می دهد که ما همگی تا زمانی که برجام پا برجاست، در راستای حمایت از تجارت که به نفع همه ایرانیان است فعالیت می کنیم.

به گزارش مهر، کشورهای بلژیک، دانمارک، فنلاند، نروژ، هلند و سوئد به تازگی از تصمیم خود برای پیوستن به اینستکس (ساز و کار مالی اروپا برای تجارت با ایران) خبر داده اند که این اقدام آنها با واکنش منفی امریکا و رژیم صهیونیستی مواجه شده است.

پیوستن کشورهای اروپایی به اینستکس در حالی است که تروئیکای اروپا هنوز اقدام جدی برای آغاز به کار این ساز و کار مالی انجام نداده و به عبارت بهتر در رابطه با این موضوع و عمل به تعهدات خود بدعهدی کرده است.

روند بدعهدی های اروپا در قبال راه اندازی سازوکار مالی بین ایران و اروپا از آنجا رقم خورد که طبق رایزنی ها و توافق های انجام شده قرار بود مبالغ حاصل از فروش نفت کشورمان وارد این سامانه شده و کشورها و شرکت‌های اروپایی هم بر مبنای این اعتبار، کالاهایی که مشمول تحریم‌های آمریکا نیستند را به ایران صادر کنند. اروپایی‌ها ابتدا وعده دادند که حداکثر ۲ ماه پس از خروج آمریکا از برجام یعنی تیرماه سال ۹۷ تعهدات خود مبنی بر تضمین فروش نفت و همچنین برقراری تبادلات مالی و بانکی تهران را اجرایی کنند، اما سه کشور اروپایی تا بهمن‌ماه سال گذشته به عناوین مختلف از عملیاتی کردن وعده های خود سرباز زدند. در نهایت پس از برگزاری کمیسیون مشترک برجام از سامانه‌ای رونمایی شد که بازهم در آن خبری از تحقق تعهدات اصلی اروپا در قبال توافق هسته ای نبود. نکته قابل توجه این است که باگذشت حدود ۱۱ ماه همین سازوکار ادعایی اروپایی‌ها هم هنوز اجرایی نشده است.
برچسب ها: اینستکس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها