بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۲۱۳۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۷
تنها ۱۰ روز به عید نوروز باقی مانده هر سال با گشتی در خیابانها می شد خیل عظیمی از جمعیت را دید که برای خرید عید از این مغازه به آن مغازه میروند اما امسال اوضاع فرق کرده است.
 تدبیر24»دیگر تعداد انگشت شماری از مردم را می توان دید که از خانه بیرون آمده اند و این تعداد اندک نیز چهره هایی شبیه به هم دارند به واسطه ماسک و دستکشی که پوشیده اند.

برای خرید مایحتاج منزل مجبور به شکستن شعار "در خانه بمانیم" شده و راهی مغازه های اطراف منزل شدم. در این بین در میان مردمی که همانند من برای خرید آمده بودند؛ می‌شد چهره هایی ذوق زده از دیدار همسایه را دید که مانند روزهای اول عید که مردم با حس و حال خاصی احوال هم را می پرسیدند.

باید هشدارهای سلامتی را جدی گرفت

حاجیه معصومه غلامی در صف نانوایی بعد از چاق سلامتی با خانم همسایه می گوید: به خاطر سن و سالم بچه ها اجازه نمی دهند زیاد بیرون بیایم امروز هم برای خرید نان مجبور شدم از خانه خارج شوم آنهم با تجهیزات کامل.

وی از اوضاع موجود ابراز دلتنگی کرد و ادامه داد: امیدوارم به زودی این بیماری هم از بین برود دیگر از تنهایی و کم شدن رفت و امدها به ستوه آمده ام اما چه می شود کرد که باید برای سلامتی خودم و حاجی و بچه ها توصیه ها و اخطارها را جدی بگیرم.

باید رفت و آمدها را به بیرون از خانه کمتر کرد

یک مادر دیگر نیز در صف نانوایی که با رعایت فاصله از دیگران ایستاده بود، گفت: امسال عیدی همانند  همیشه نداریم، هرچند بچه ها ذوق خرید عید دارند اما لازم است رفت و آمد به بیرون را کم کنیم هر روز در رادیو و تلویزیون هشدارهای سلامتی می دهند.

زنبیل با خود برای خرید می‌برم

با وارد شدن به مغازه میوه فروشی محل و سلام علیک با مغازه دار در انتظار خرید بودم که آقای احمد زاده قصاب محل‌ که برای خرید میوه آمده بود، گفت: برای خرید مثل زمان‌های قدیم زنبیل آورده ام تا کیسه به خانه نبرم. همسرم نیز بلافاصله میوه ها رو با محلول گندزدا شست و شو می دهد.

وی ادامه داد: متاسفانه محلول ضد عفونی کم شده ولی بلافاصله وقتی از مغازه به خانه می روم با صابون همانند توصیه های انجام شده دست‌های خود را می شویم.

بعضی از مردم ماسک و دستکش را در محل گذر می اندازند

آقای رضایی میوه فروش محله در حالی که ماسک بر دهان داشت در جواب حرفهای اقای احمدزاده با بیان اینکه خوشبختانه علائم بیماری ندارم، افزود: با این وجود با زدن ماسک و دستکش نهایت سعی ام را در رعایت اصول بهداشتی می کنم و به خانواده نیز توصیه موکد دارم. 

وی با ابراز تاسف از سیر صعودی مبتلایان به کرونا در برخی استانها با توجه به اخبار اعلامی تصریح کرد: در اخبار استانی، مسئولان تعداد مبتلایان در استان و شهر را کم اعلام کردند اما متاسفانه برخی از افراد هنوز این بیماری را جدی نگرفته اند و گاه می بینم که بعد از استفاده از ماسک و دستکش آنها را در کوچه و خیابان می اندازند که جای تاسف دارد.

زود به زود ماشین را ضدعفونی می کنم

وقتی برای خرید به سوپر محله وارد شدم از صحبتهای خریداری با صاحب خواربار متوجه شدم وی راننده تاکسی است که در خصوص مسافرانش و بیماری اخیر شایع شده در حال صحبت است که در این رابطه گفت: مردم بدجور از این بیماری ترسیده اند و با جرات می توانم بگویم تعداد رفت و امد مردم و مسافران نیز به طبع آن کمتر شده است.

وی با بیان اینکه زود به زود دستگیره های تاکسی و داخل خودرو را ضدعفونی می کند، افزود: اگر چه تعداد مسافران کم شده و کسب ما کساد اما خوب است که مردم شهر این بیماری را جدی تلقی کردند که مانع از گسترش بیشتر ویروس در شهر می شود.

این راننده تاکسی ادامه داد: دخترم کارمند یک شرکت خصوصی است و ارباب رجوع زیادی از شهرستان نیز دارند که در توصیف شرایط محل کار خود می گوید" با شیوع کرونا، تعداد مراجعین نیز کمتر شده و با این وجود در شرکت ماسک و محلول ضدعفونی کننده استفاده می کنیم.

بیمارستان صحرایی در ارومیه راه اندازی می شود

به گزارش ایسنا، محمد مهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی نیز در جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا با اشاره به اینکه با وجود همه تلاشها موج شیوع کرونا ویروس در استان در حال افزایش است، گفت: برای مبارزه با کرونا ویروس و درمان بموقع و کامل بیماران احتمالی بیمارستان صحرایی به همت قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) در ارومیه به زودی راه اندازی می شود.

وی ادامه داد: با توجه به کمبود امکانات بهداشتی در مناطق حاشیه نشین مقررشد تا با همکاری ارگانهای مختلف بسته‌های بهداشتی و ضدعفونی کننده در این مناطق توزیع شود.

شهریاری تصریح کرد: استان در زمینه تامین دستکش و محلول ضدعفونی کننده همه تلاش خود را بکار گرفته و تدابیر لازم اندیشیده شده و به زودی مشکلات موجود برطرف می شود. چند واحد تولیدی نیز به زودی وارد چرخه تولید و بسته بندی اقلام ضدعفونی کننده می شوند.

مبتلایان به کرونا در استان به ۵۵ مورد رسید

دکتر آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی و رئیس قرارگاه دانشگاهی کنترل کووید ۱۹ در گفت و گو با ایسنا افزود: در مجموع از ۳۶۶ مورد نمونه گیری شده، ۵۵ مورد مثبت و ۲ مورد فوتی داشته ایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در ادامه با تاکید براینکه کلید شکستن زنجیره انتقال ویروس مراقبت‌های بهداشتی فردی است، از مردم استان خواست برای جلوگیری از انتشار ویروس‌، جز در موارد ضروری از منزل خارج نشوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها