بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۱۲۱۵۸۹
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
واقعا انگیزه کم‌کاری عمدی یا سهوی یک تیم پزشکی در چنین ماجرایی چه می‌تواند باشد؟ چرا باید آنها دست روی دست بگذارند و اگر کاری بلدند دریغ کنند تا ستاره محبوب مردم از دنیا برود؟
تدبیر24»روزنامه دنیای‌ اقتصاد نوشت: «در روزهایی که از درگذشت غم‌انگیز مهرداد میناوند و علی انصاریان می‌گذرد، شایعات زیادی در مورد فرآیند درمانی این دو فوتبالیست فقید منتشر شده و مخصوصا ماجرا در مورد علی انصاریان بیخ پیدا کرده است. کار در این مورد چنان است که دکتر محمدرضا هاشمیان، پزشکی که تا آخرین لحظه بر بالین انصاریان حاضر بود، لب به درددل گشود و گفت: «به من می‌گویند علی را تو کشتی.» شایعات زیاد است و برخی از آنها واقعا عجیب و غریب هستند. کار به گریه و زاری برخی سلبریتی‌ها در فضای مجازی هم کشید اما صرف‌ نظر از این که چنین ادعاهایی مستند به مدارک معتبر نیست، از نظر منطقی هم نمی‌توان آنها را پذیرفت. واقعا انگیزه کم‌کاری عمدی یا سهوی یک تیم پزشکی در چنین ماجرایی چه می‌تواند باشد؟

چرا باید آنها دست روی دست بگذارند و اگر کاری بلدند دریغ کنند تا ستاره محبوب مردم از دنیا برود؟ تازه برعکس؛ بهبودی میناوند یا انصاریان می‌توانست بهترین تبلیغ برای پزشکان معالج، برند بیمارستان و حتی مسئولان درگیر با غائله کرونا باشد. با این همه وقتی یک سوگ در این سطح اتفاق می‌افتد، برخی قضاوت‌ها از دایره منطق خارج می‌شود. این مساله فقط محدود به ایران هم نیست؛ چنان که در آرژانتین می‌بینیم هفته‌ها بعد از درگذشت دیگو مارادونای افسانه‌ای، همچنان پزشکان معالج او زیر تیغ انتقادات عمومی و حتی بررسی‌های قضایی هستند. حتی ریز مکالمات تلفنی پزشکان آرژانتینی در روز مرگ مارادونا هم رسانه‌ای شده که البته حاوی الفاظ جالبی نیست. در مجموع مساله به همان احساسات جریحه‌دار شده عمومی و اظهار نظرهای هیجانی مربوط می‌شود. هر چند شاید تنها اشکال وارد به دکتر هاشمیان و همکارانش در این مدت، حجم چشمگیر حضور آنها در رسانه‌ها همزمان با مداوای میناوند و انصاریان باشد.»

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها