بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۱۲۱۶۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۵
یک عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری گفت: مسأله مطالبات انباشته شده مردم و وعده‌های عملی نشده و مشکلات اقتصادی بی‌شمار را پیش رو داریم که اینها منجر به مشارکت کم مردم در انتخابات سال ۹۸ شد ولی با وجود همه این مسائل و مشکلات چاره‌ای جز مشارکت وسیع و گسترده در انتخابات وجود ندارد.
تدبیر24»داریوش قنبری در نوزدهمین کنگره حزب مردم سالاری، اظهار کرد: برگزاری این کنگره، فرصت مناسبی است تا مسائل و مشکلات روز کشور مدنظر قرار بگیرد و همچنین مواضع حزب ارزیابی شود. برگزاری کنگره فرصت بسیار مناسبی است که ما ببینیم به چه شکلی توانستیم در فضای سیاسی کشور مؤثر واقع شویم.

وی ادامه داد: ما از جمله احزابی هستیم که دارای عنوان رسمی هستیم. در خصوص مشکلات کشور همیشه حزب نظرات و دیدگاه‌های خود را به اشکال مختلف ابراز کرده است. مانند سایر احزاب صدای حزب ما نیز به خوبی شنیده نمی‌شود و این مشکل به مسأله قانون احزاب باز می‌گردد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به در پیش بودن انتخابات گفت: در زمان انتخابات معمولاً از ما انتظار دارند که در عرصه انتخاباتی حاضر شویم. به قول یکی از دوستان، ظاهراً ما پیمانکار انتخابات هستیم. باید در این نحوه فعالیت احزاب تجدید نظری صورت بگیرد.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، احزاب اصلاح طلب باید با برنامه منسجمی حرکت کنند تا مسائل و مشکلات گذشته را شاهد نباشیم و از اشخاصی که احساس تعهدی به برنامه‌های اصلاح طلبانه ندارند، حمایت نشود.

این عضو حزب مردم سالاری گفت: مسأله مطالبات انباشته شده مردم و وعده‌های عملی نشده و مشکلات اقتصادی بی‌شمار را پیش رو داریم که اینها منجر به مشارکت کم مردم در انتخابات سال ۹۸ شد.

وی افزود: با وجود همه این مسائل و مشکلات چاره‌ای جز مشارکت وسیع و گسترده در انتخابات وجود ندارد. مردم باید در نظر داشته باشند که تفاوت حضور و عدم حضورشان برای انتخابات تفاوت مجلس یازدهم با مجالس ادوار گذشته است. بنابراین احزاب باید مردم محور حرکت کنند و مسائل مد نظر مردم را مدنظر داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها