بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۲۱۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۰
یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف سیر برای درمان سردی مزاج، بهبود بیماری نقرس و بیماری‌های قلبی بسیار مفید است.
تدبیر24» محمدرضا حاجی حیدری، متخصص طب سنتی،  گفت: سیر در طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است و گونه کوهی آن که موسیر گفته می شود خواص مشابهی همانند سیر دارد که خوردن آن بسیار توصیه می شود.

خواص درمانی سیر

این متخصص طب سنتی با اشاره به خواص سیر تصریح کرد: مصرف سیر به صورت خام و جوشانده برای درمان سرفه مزمن، دردهای سیاتیک،  نفخ معده، دردهای مفصلی موثر است. همچنین استفاده از سیر به بهبود بیماری نقرس، دردهای ناحیه لگن، زانو و روماتیسم کمک می‌کند.

او افزود: این گیاه بد بو اما پرخاصیت در درمان بهبود بیماری آسم، تنگی نفس و گرم کردن معده های سرد بسیار مفید است.

حاجی حیدری تصریح کرد: پختن سیر با عسل و مصرف آن برای خون مردگی زیر چشم بسیار مفید است.

او ادامه داد: قورت دادن سیر خام برای عفونت های ادراری و برگشت ادرار از مثانه به کلیه ها (بیماری ریفلاکس سیستم ادراری ) در افراد بسیار موثر است.

حاجی حیدری اظهار کرد: ترکیب سیر خرد شده با عسل و استعمال آن بر روی قسمت های ورم کرده  بدن، بسیار موثر است.

خواص درمانی سیر

چه افرادی نباید سیر بخورند؟

این متخصص طب سنتی تاکید کرد: مصرف سیر برای افراد مبتلا به ضعف بینایی، بیماران مبتلا به میگرن ، سردرد و خشکی چشم به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

حاجی حیدری افزود: از آن جایی که مصرف سیر خام برای بیماران کولیت روده توصیه نمی شود؛ بهتر است این افراد سیر را به صورت پخته شده در روغن مصرف کنند.

این متخصص طب سنتی بیان کرد: به علت گرم و خشک بودن مزاج سیر و سرد بودن مزاج سرکه، ترکیب این دو برای افراد گرم مزاج بسیار توصیه می شود، البته از زیاد خوردن آن در فصول گرم سال، پرهیز شود .

خواص درمانی سیر

حاجی حیدری در پایان گفت: ممکن است مصرف سیر و لیمو ترش باعث بهبود علائم بالینی در بیماران قلبی شود اما شواهد علمی کافی درخصوص باز شدن گرفتگی رگ های کرونر قلبی وجود ندارد.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها