بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۲۱۷۷۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷
برخلاف اکثر میوه ھا، سیب و گلابی حاوی پکتین ھستند که نوعی فیبر مخصوص است و ھضم غذا را کند کرده و به ما کمک می‌کند تا مدت طولانی‌تری سیر بمانیم.
تدبیر24»بهترین گزینه‌های غذایی که شما را برای مدت طولانی سیر نگه می‌دارند، از این قرارند:

سیب زمینی پخته: این ماده غذایی سرشار از فیبر است. پوست سیب زمینی را جدا نکنید زیرا بیشترین میزان مواد مغذی سیب زمینی را در خود جای داده است.

سیب و گلابی: برخلاف اکثر میوه ھا، سیب و گلابی حاوی پکتین ھستند که نوعی فیبر مخصوص است و ھضم غذا را کند کرده و به ما کمک می‌کند تا مدت طولانی‌تری سیر بمانیم.

مخلوط تخم مرغ و سبزیجات: تخممرغ سرشار از پروتئین و از بین برنده اشتھا است و به ھمین دلیل ھم کسانی که در وعده صبحانه از تخم مرغ استفاده می‌کنند، کمتر از کسانی که از نان سفید و مربا و شیرینی جات در صبحانه استفاده می‌کنند، احساس گرسنگی کرده و در کاھش وزن نیز موفقتر ھستند.

دانه کتان: در دو قاشق غذاخوری دانه کتان، ۴ گرم فیبر وجود دارد. دانه کتان را می‌توان با ماست مخلوط کرد و یا روی سالاد یا سبزیجات برشته ریخت و یا به جای خرده نان استفاده نمود.

پاپ کورن: مملو از ھوا است و فضای زیادی را در معده اشغال می‌کند. این میان وعده ترد، منبع خوب فیبر نیز ھست و نسبت به حجمی که دارد، انرژی کمی را وارد بدن می‌کند.

بلغور جودوسر: جودوسر را با آب یا شیر، بپزید و حجم اضافه‌تری که در اثر این روش پخت پیدا می‌کند باعث می‌شود که باز ھم سیرکننده تر شود.

برچسب ها: تدبیر24 ، خوراکی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها